ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μοντάλι: «Όλα θα κριθούν με την Άρσεναλ»

Μοντάλι: «Όλα θα κριθούν με την Άρσεναλ» 

8/11/2012

Μοντάλι: «Όλα θα κριθούν με την Άρσεναλ»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Τζιαμπάολο Μοντάλι. «Νομίζω ότι η μεγάλη ευκαιρία είναι το τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ, σημαντικό να μη χάσει από τη Σάλκε στη Γερμανία», τόνισε ο πρώην γενικός διευθυντής της Ρόμα και στενός φίλος του Μαρινάκη, ενώ σχολίασε την απόδοση του Λεάντρο Γκρέκο: «Έχει δυνατότητες για ακόμη καλύτερα. Είναι ο τέλειος παίκτης για τον Ολυμπιακό».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τζιαμπάολο Μοντάλι στην εφημερίδα «Γαύρος»

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ και την εμφάνιση του Λεάντρο Γκρέκο

«Φυσικά και το είδα. Έχω παρακολουθήσει όλα τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ήταν ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Ειδικά ο Γκρέκο έπαιξε εξαιρετικά. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, από την πρώτη στιγμή πίστευα σε εκείνον και για αυτό επέμεινα να έρθει στον Ολυμπιακό, όταν ρώτησαν την άποψή μου. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή, προερχόταν και από έναν τραυματισμό.

Χρειαζόταν χρόνο και παιχνίδια, για να βρει ρυθμό και να κάνει αυτά που μπορεί. Τώρα βλέπετε πόσο καλός παίκτης είναι. Δίνει δύναμη και ένταση στην ομάδα με την παρουσία του. Επίσης, είναι σπουδαίος χαρακτήρας, είναι ο τέλειος παίκτης για τον Ολυμπιακό, γιατί νιώθει την… καρδιά της ομάδας και του κόσμου και κάνει τα πάντα για αυτούς
».

Για το αν αυτό ήταν το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο του Ιταλού

«Όχι, έχει δυνατότητες για ακόμη καλύτερα. Αλλά για να συμβεί αυτό είναι πολύ σημαντικό να είναι ζεστός ο κόσμος, το κλαμπ, ο προπονητής με εκείνον. Να του δείχνουν ότι τον πιστεύουν και ότι τον αγαπούν. Μπορεί να πάει πολύ καλύτερα και θα δείτε ότι θα πετύχει και πολλά γκολ. Έχει εξαιρετικό σουτ με το αριστερό του πόδι. Εάν πάρει πιο πολύ… θάρρος να σουτάρει έξω από την περιοχή, θα δείτε πόσα γκολ θα πετύχει. Εάν νιώσει ότι ο προπονητής και η ομάδα είναι κοντά του, θα παίξει πολύ καλύτερα».

Για το αν έχεi επικοινωνία μαζί του

«Μιλάω συνεχώς μαζί του και αυτό που μου λέει είναι πως περνάει καλά. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή, όταν δεν έπαιζε καθόλου, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά τώρα είναι φανταστικά. Και του αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα και ο τρόπος που του συμπεριφέρονται όλοι εκεί. Αισθάνεται την αγάπη και την ανταποδίδει».

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ξεχώρισε

«Μου άρεσε πολύ ο Αμπντούν. Ήταν πολύ καλός και κινητικός. Ήταν πολύ καλή επιλογή του προπονητή, που τον έβαλε στην πλευρά του Γκρέκο, γιατί μαζί με τον Χολέμπας, που ήταν επίσης πολύ καλός, δημιούργησαν μία πολύ καλή τριάδα. Αυτοί, νομίζω, ήταν και οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Επίσης, ο Μήτρογλου για παράδειγμα, μπορεί να έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και πάλι σκόραρε. Θυμάμαι πριν από λίγα χρόνια, ένας σκάουτερ που είχα στη Ρόμα, μου είπε για εκείνον και με ρώτησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τον χρησιμοποιούσε.

Είχα κάνει την ίδια ερώτηση στον πρόεδρο και φέτος είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι παίζει. Δεν ξέρω εάν είναι παίκτης που έχει συνέχεια στο παιχνίδι του, που έχει την ίδια απόδοση και σταθερότητα σε κάθε ματς, αλλά είναι νέος και έχει δύναμη. Έχει την αίσθηση του γκολ. Εάν μείνει, συνεχίσει να παίζει και πάρει τις σωστές συμβουλές από τον προπονητή του, πιστεύω ότι έχει μέλλον. Οι άλλοι δύο που μου άρεσαν, επίσης, ήταν ο Τοροσίδης και ο Μοντέστο
».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να προκριθεί στους «16» του Champions League

«Νομίζω ότι η μεγάλη ευκαιρία είναι το τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Αυτή θα είναι η πολύ μεγάλη ευκαιρία για την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό να πας στη Γερμανία και να μη χάσεις. Εντάξει, πρέπει να μπεις για να κερδίσεις το παιχνίδι, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να μη χάσεις. Υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει στους “16”. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την Άρσεναλ και η τύχη μπορεί να του δώσει αυτό που του στέρησε πέρυσι, που και πάλι άξιζε να προκριθεί».

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα

«Έχω πρόσκληση να δω το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου