ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σπανούλης: "Ένιωσα ρίγος και συγκίνηση"

Σπανούλης: "Ένιωσα ρίγος και συγκίνηση"

Ο Σπανούλης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πέρσι πραγματοποίησε το θαύμα χάρη στην ομαδική δουλειά και αυτό πρέπει να κάνει και φέτος. "Ένιωσα ρίγος και συγκίνηση", είπε για την αποθέωση που γνώρισε από τους Ιταλούς.
Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο Βασίλης Σπανούλης έγινε αλλαγή από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους να τον αντικαθιστά. Καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγαινε στον πάγκο των Πειραιωτών είδε έξι χιλιάδες Ιταλούς φιλάθλους της Μιλάνο από τις κερκίδες του γηπέδου να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν, αναγνωρίζοντας την αξία του με αυτό τον τρόπο, παρά το γεγονός πως τους "σκότωσε" με 23 πόντους. "Ένιωσα ρίγος και συγκίνηση" είπε για το γεγονός ο 30χρονος γκαρντ, επισημαίνοντας πως το θαύμα πέρσι έγινε με ομαδική δουλειά και έτσι πρέπει να λειτουργήσουν και φέτος οι ερυθρόλευκοι.
Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε για τη νίκη στο Μιλάνο: "Θέλαμε αυτή τη νίκη και την είχαμε πιστέψει για πολλούς λόγους. Είναι σημαντική νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είχαμε διαβάσει πάρα πολύ τον αντίπαλο, ειδικά στην άμυνα μας. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τους πόντους, έχει καταλάβει η ομάδα ότι ένα ή πέντε ριμπάουντ, μια άμυνα είναι εξίσου σημαντικά για μας.

Το θαύμα πέρσι το κάναμε με ομαδική δουλειά κι αυτό κάνουμε και φέτος".

Για το γεγονός ότι έφτασε τις 121 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κι έφτασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Παναγιώτη Φασούλα: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή να έχω τις ίδιες συμμετοχές με τον πρώην κόουτς της Εθνικής και τον Παναγιώτη Φασούλα".

Για την αποθέωση από τους φιλάθλους της Αρμάνι Μιλάνο: "Δεν μπορώ να πω ότι δε συγκινήθηκα και δεν ένιωσα ένα ρίγος με την αποθέωση του κόσμου γιατί είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζει ο κόσμος αυτό που κάνεις. Συγκινήθηκα και ένιωσα ιδιαίτερα. Ήταν ξεχωριστή στιγμή για εμένα, ένα ωραίο συναίσθημα. Σ’ ένα ξένο γήπεδο είναι πολύ διαφορετικό να σηκώνεται ο κόσμος και να σε αποθεώνει, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Η νίκη είναι η καλύτερη επιβράβευση για όλους μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου