ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ανεβαίνει ο Τζεμπούρ

Ανεβαίνει ο Τζεμπούρ 

8/11/2012

Ανεβαίνει ο Τζεμπούρ
Οριστικά δείχνει να αφήνει πίσω του το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός άσος έβγαλε κανονικά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, συμμετέχοντας μάλιστα και στο οικογενειακό διπλό. όπως άλλωστε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς λόγω του επικείμενου αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει καλούς λόγους να χαμογελά. Ο πρώτος αφορά την ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του το τελευταίο διάστημα, ο δεύτερος την κατάσταση της υγείας του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το γόνατό του και ο τρίτος αφορά τον Κώστα Μανωλά.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ομάδας υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική η οποία ήταν καθαρή καθώς δεν έδειξε κανένα σημάδι θλάσης, παρά μόνο ένα αιμάτωμα στη δεξιά κνήμη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αρχικά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Προς το τέλος της προπόνησης ένα γκρουπ παικτών συνέχισε την εκγύμνασή του στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έμειναν στο γήπεδο και έπαιξαν διπλό σε μικρότερο χώρο, με γρήγορες πάσες και γρήγορα τελειώματα.

Σε καλό σημείο φαίνεται πως βρίσκεται και η πορεία αποθεραπείας του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με ασκήσεις στο γήπεδο.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου