ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

"Κανένα θέμα με Φετφατζίδη"

"Κανένα θέμα με Φετφατζίδη"

Το δημοσίευμα εφημερίδας που υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός ψάχνει ομάδα στην Ισπανία για να παραχωρήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη διαψεύδουν κατηγορηματικά από την πειραϊκή ΠΑΕ!
Αίσθηση προκάλεσε την Παρασκευή (9/11) το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", ρεπορτάζ της οποίας υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας στην Ισπανία για να παραχωρήσει δανεικό τον Γιάννη Φετφατζίδη, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με την πιθανότητα δανεισμού του παίκτη στην Primera Division να χειρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου, Χοσέ Λορένθο.
Ωστόσο από την πλατεία Αλεξάνδρας διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτό το σενάριο, τονίζοντας πως ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είναι και παραμένει κανονικά στον Ολυμπιακό. "Παραμυθάκι τα περί Φετφατζίδη και πρόθεσης μας να τον παραχωρήσουμε δανεικό στην Ισπανία", τόνισαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα με την παρουσία του 22χρονου άσου στην ομάδα.

Εξάλλου όπως είναι γνωστό, οι ερυθρόλευκοι από τη φετινή σεζόν επιχειρούν "στροφή" προς τους Έλληνες ταλαντούχους παίκτες και ο Γιάννης Φετφατζίδης λογίζεται από τους πλέον ελπιδοφόρους της νέας γενιάς και επομένως μέρος του πλάνου της επόμενης 10ετίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου