ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Σωτήρχος: "Το καλύτερο παιχνίδι μας"

Σωτήρχος: "Το καλύτερο παιχνίδι μας"

Την ικανοποίηση του για τη νίκη και κυρίως την εμφάνιση των ερυθρολεύκων κόντρα στο Ανατόλια, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος.
Την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε ο Ολυμπιακός, περνώντας με 3-0 σετ από την έδρα του Ανατόλια, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Τέλη Σωτήρχο που είδε τις βολεϊμπολίστριες του να πραγματοποιούν σπουδαία εμφάνιση.
"Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Χαίρομαι που ότι είπαμε πριν το παιχνίδι, οι παίκτριές μου το εφάρμοσαν σχεδόν "κατά γράμμα". Μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη. Δώσαμε και κρατήσαμε στην αναμέτρηση το δικό μας ρυθμό, πιέσαμε στο σερβίς και στην επίθεση και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στο Ανατόλια να εκμεταλλευτεί τις ιδιαιτερότητες της έδρας του.

Κοιτάμε μπροστά καθώς ξεκινήσαμε ένα Γολγοθά αγώνων και έως τις 12 Δεκεμβρίου έχουμε καθοριστικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων και πολλά ταξίδια", τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου