ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πρώτη ήττα για τους Νέους

Πρώτη ήττα για τους Νέους

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχασε από την ΑΕΚ με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Αυτή είναι η πρώτη φετινή ήττα στο Πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Μπερντ Στορκ.
Στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League U20.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 43' με τέρμα του Σωτηράκου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με γκολ των Παπαδημητρίου (64') και Γροντή (87').

Αυτή είναι η πρώτη ήττα για το σύνολο του Μπερντ Στορκ έπειτα από οκτώ αγώνες, καθώς η πειραϊκή ομάδα μετράει δύο παιχνίδια λιγότερα (με Βέροια εκτός έδρας και Λεβαδειακό εντός έδρας).

Πάντως, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 1η θέση, έχοντας 19 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μοσχονάς, Αργυρίου, Ερέκη, Ντουμπερέτ, Γαρουφαλιάς, Ναυπλιώτης (62' Νικολόπουλος), Νικολιάς (46' Τσουκαλάς), Δημγκιόκας, Τσεβάς (78' Μαλκί), Γροντής, Παπαδημητρίου.

Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Βούρος, Σιώπης Μ., Διώπης Δ. (82' Βέργος), Παπασάββας (75' Γκίνο), Ιωαννίδης, Βουτσιώτης (60' Σούκιας), Λύρας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου