ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εμπρηστική επίθεση στην ΠΕΦΟ Βόνιτσας

Εμπρηστική επίθεση στην ΠΕΦΟ Βόνιτσας

10/11/2012
Εμπρηστική Επίθεση στην ΠΕΦΟ Βόνιτσας! Επίθεση δέχτηκε ο σύνδεσμος της ΠΕΦΟ στη Βόνιτσα τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές υλικές ζημιές, καθώς το κτίριο πήρε φωτιά.

Παράλληλα οι δράστες έκλεψαν μία τηλεόραση του συνδέσμου αλλά και ένα κάδρο στο οποίο απεικονιζόταν ένα από τα θύματα της Θύρας 7 στις 8-2-1981 ο Βασίλειος Μάχας, ο οποίος καταγόταν από τη συγκεκριμένη πόλη.
Η ΠΕΦΟ Βόνιτσας εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο γεγονός αναφέροντας τα εξής:

«Φίλες και φίλοι. Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε άνανδρη επίθεση στα γραφεία του συνδέσμου μας που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Βόνιτσας.

Άγνωστοι εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες εντός του κτιρίου και αφού αφαίρεσαν μία τηλεόραση και ένα κάδρο όπου απεικονίζονταν ο αείμνηστος αδερφός μας Βασίλειος Μάχας, ένα από τα θύματα της τραγωδίας της «ΘΥΡΑΣ 7» έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του συνδέσμου μας.

Η καταστροφή που προκάλεσαν είναι μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά κυρίως μεγαλύτερης συναισθηματικής αξίας καθώς τον σύνδεσμο αυτό τον φτιάξαμε μόνοι μας πριν δύο χρόνια και αποτελούσε ένα στολίδι.

Τα μέλη της ΠΕΦΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ποτέ δεν είχαν προκαλέσει κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνουν ποτέ στο μέλλον καθώς πράξεις σαν την σημερινή ανήκουν σε άνανδρους και θρασύδειλους και όχι στους υπερήφανους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αλλά αυτοί που το έκαναν θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό μας πείσμωσε και όλοι μαζί και με την βοήθεια όλων θα ξαναφτιάξουμε πολύ σύντομα τον σύνδεσμο και θα τον κάνουμε ακόμη καλύτερο απ’ ότι πριν...

Αδέρφια σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να ανοίξουμε και πάλι τον σύνδεσμο.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας για την άμεση αντιμετώπιση και κατάσβεση της πυρκαγιάς, τον πρώην Δήμαρχο Ανακτορίου κύριο Γεώργιο Αποστολάκη ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή, καθώς και όλους και όλες που βρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς και μας εξέφρασαν την συμπαράστασή τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Το. Δ.Σ.».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου