ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Φουστέρ: "Έξυπνο παιχνίδι με τη Σάλκε"

Φουστέρ: "Έξυπνο παιχνίδι με τη Σάλκε"

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για την εντός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ και έδωσε το σύνθημα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σάλκε.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει έξυπνα στη Γερμανία. Να είναι προσεκτικός στην άμυνα, καθώς η Σάλκε θα έχει την κατοχή της μπάλας, και να βγάλει τις αντεπιθέσεις που πρέπει για να σκοράρει και να διεκδικήσει τη νίκη!

"Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Χρειαζόμασταν τη νίκη με τη Μονπελιέ για να εξασφαλίσουμε το λιγότερο την τρίτη θέση στον όμιλο και την παρουσία μας στο Europa League. Τώρα, με τη δική μας νίκη και την ισοπαλία στη Γερμανία μεταξύ Σάλκε και Άρσεναλ έχουμε ανοιχτές τις πιθανότητές μας για να επιχειρήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League", ανέφερε αρχικά ο Νταβίντ Φουστέρ και συμπλήρωσε:

"Το κλειδί για μας για να φτάσουμε στη νίκη με τη Μονπελιέ ήταν η συμπεριφορά της ομάδας μας σε κάθε σημείο του αγώνα. Πιστεύαμε συνεχώς ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το δείξαμε, αφού είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλό μας. Από τύχη αυτοί μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, το οποίο δεν το είδα καθαρά, αλλά μου φάνηκε πολύ αυστηρό".

Ενόψει του αγώνα με τη Σάλκε στη Γερμανία, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε: "Τώρα, όσον αφορά στα ευρωπαϊκά μας πλάνα, έχουμε ένα αγώνα στη Γερμανία με τη Σάλκε που θα είναι πολύ δύσκολος. Εκεί παίζονται πολλές από τις πιθανότητές μας για πρόκριση αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε εκεί και μετά στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη (σ.σ. με Άρσεναλ) όπως κάναμε και με τη Μονπελιέ".

"Προσεχτικοί στην άμυνα για να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις μας"

Ειδικότερα, ο Φουστέρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει την άμυνά του στη Γερμανία. "Πιστεύω ότι στο ματς με τη Σάλκε πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Στην άμυνα να είμαστε προσεχτικοί και να δουλέψουμε όλοι πολύ. Σίγουρα την κατοχή της μπάλας θα την έχει η Σάλκε, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και οπλισμένοι για να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις μας και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε".

Όσο για την πίεση που υπάρχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, υποστήριξε: "Η πίεση για το αποτέλεσμα σίγουρα φορτώνει τους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα τους ανεβάζει τους δίνει αυτό το κάτι παραπάνω όσον αφορά την ενέργεια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το αποδείξουμε ξανά στη Γερμανία".

Παράλληλα, στάθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν. "Έχουμε κάνει μία καλή σεζόν μέχρι τώρα. Τόσο στο Πρωτάθλημα που είμαστε πρώτοι όπου έχουμε μονάχα μία ισοπαλία και όλα τα υπόλοιπα ματς νίκες όσο και στην Ευρώπη. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ντέρμπι όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ και θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε".

Τέλος, σε ερώτηση για που θέλει να αφιερώσει τη νίκη, σχολίασε: "Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο μας που μας έδωσε την ώθηση καθ' όλη τη διάρκεια των ενενηντατεσσάρων λεπτών που διήρκησε το ματς για να κερδίσουμε. Ήταν εκπληκτικοί, δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου