ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Χίος - Ολυμπιακός 10-12

Χίος - Ολυμπιακός 10-12

Ο Ολυμπιακός πήρα την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη του στην Χίο επί της τοπικής ομάδας με 12-10.
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη δύσκολη επικράτηση του με 12-10 με αντίπαλο τη Χίο στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης στη Λαμία έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μπλάι Μάλιαρακ, καθώς ο Ισπανός τελείωσε την αναμέτρηση με 4 γκολ.
Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ν.Ο. Χίου ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της νησιωτικής ομάδας επικρατώντας στον νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου, που δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό "διοργάνωση των εκπλήξεων" καθώς λίγο νωρίτερα το Αργοστόλι απέκλεισε τον Παναθηναϊκό (6-5) και ο Νηρέας Λαμίας τον Πανιώνιο (8-6).

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 3-4, 1-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χίος (Γ.Μπελεγρής): Καραμπέτσος, Μιράλης 4, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Σαρρής, Σωτηριάνος, Χατζηκυριακάκης 1.

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης Ι., Ποντικέας, Μπλάνης 2, Ντόσκας 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάγιαρακ 4, Σχίζας 2, Φλώρος Χρ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου