ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η πιο παραγωγική σεζόν του Αμπντούν-αυτος που καποιοι τον...γιουχαραν ενω σκοραριζε ...(video)

Η πιο παραγωγική σεζόν του Αμπντούν-αυτος που καποιοι τον...γιουχαραν ενω σκοραριζε ...(video)

Ο Αμπντούν διανύει φέτος την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του, καθώς σε 36 ματς με τον Ολυμπιακό έφτασε τα 10 γκολ και συνεχίζει. Παράλληλα, είναι και ο πρώτος πασέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 8 ασίστ
Τόσο πέρσι, όσο και φέτος ο Τζαμέλ Αμπντούν πραγματοποιεί θετική χρονιά φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, βοηθώντας την ομάδα τόσο με την δημιουργικές του εμπνεύσεις, όσο και με την ικανότητα του στο να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Ο 27χρονος χαφ-εξτρέμ, τον οποίο είχαν και έχουν σε εκτίμηση και οι τρεις τελευταίοι προπονητές που έχει συνεργαστεί στον Ολυμπιακό (Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μίτσελ), διανύει φέτος μία καταπληκτική αγωνιστική σεζόν. Όχι μόνο βρίσκεται στους διακριθέντες ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων, όντας μέσα στους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας που την οδήγησαν στην άνετη κατάκτηση του Πρωταθλήματος, οδηγώντας την και στην επίτευξη ενός ακόμη νταμπλ, αλλά διανύει κιόλας την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του στον τομέα του σκορ.

Ο Αλγερινός ακραίος μεσοεπιθετικός, με το τέρμα που σημείωσε στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, έφτασε τα 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ, και συνεχίζει!

Τα 7 από αυτά τα γκολ τα έχει σημειώσει στην Super League, ενώ να τονίσουμε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι και ο πρώτος πασέρ της διοργάνωσης με 8 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Αλγερινός είναι στα καλύτερά του, διανύοντας την δεύτερη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι.

Djamel Abdoun - Algerian Diamond - 2012 - HD από Pireotis7
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου