ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ψύχωση για το ντέρμπι από Αβραάμ και Μανιάτη

Ψύχωση για το ντέρμπι από Αβραάμ και Μανιάτη

Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Τρίτη, όμως Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτης πήγαν στου Ρέντη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Μαζί τους και ο Ντιακιτέ.
Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς τις τελευταίες ημέρες, όμως δεν το βάζουν κάτω και παλεύουν για να είναι έτοιμοι στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/4, 19:00).
Ο Αβραάμ είχε ένα οίδημα στο αριστερό γόνατο, ενώ ο διεθνής αμυντικός μέσος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα αμφότεροι να μην συμμετέχουν στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά. Ο κεντρικός αμυντικός μάλιστα, δεν είχε παίξει ούτε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προπερασμένη αγωνιστική.

Είναι περιττό να γράψουμε πως και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι υπερπολύτιμοι για τον Ολυμπιακό και πόσο μάλλον τώρα, που έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει τελειώσει, όμως ένα ντέρμπι κόντρα στο "τριφύλλι" έχει πάντα βαρύνουσα σημασία για τους Πειραιώτες και η νίκη είναι μονόδρομος. Η ήττα... αποτυχία (ειδικά φέτος)!

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Μίτσελ, όσο και οι ποδοσφαιριστές του και ιδιαίτερα οι Έλληνες και οι παλιοσειρές. Δύο απ' αυτούς είναι και οι Παπαδόπουλος-Μανιάτης, οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν το ντέρμπι και να το δουν από εξέδρα, γι' αυτό και κάνουν αγώνα δρόμου.

Οι δυο τους βρέθηκαν μάλιστα στου Ρέντη την Τρίτη (9/4) παρά το ρεπό που χορήγησε στην ομάδα ο Μίτσελ. Η προσπάθειά τους δεν ξέρουμε αν θα έχει αποτελέσματα, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δίψα τους για να παίξουν σ' αυτό το ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μανιάτη ήταν και ο Ντρισά Ντιακιτέ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου