ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πηγαίνει Ρέντη ο Μαρινάκης


Πηγαίνει Ρέντη ο Μαρινάκης

09/04/2013
 Τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα απαιτήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αναμένεται να επισκεφτεί τις επόμενες μέρες τους παίκτες του Ολυμπιακού. Συνεχίζουν οι Γάλλοι για Αμπντούν.

Πηγαίνει Ρέντη ο Μαρινάκης
Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο μυαλό όλων στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Πρώτα από όλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει να δει την ομάδα του να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και για αυτό τον λόγο θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φτιάξει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, αν και οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν σε αυτό το ματς.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα από το εξωτερικό, όπου ήταν για περισσότερο από μία εβδομάδα και τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να πάει στου Ρέντη για να μιλήσει στην ομάδα.

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι η νίκη σε αυτό το ματς αποτελεί μονόδρομο και αν κερδίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο, τον αφήνουν οριστικά εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν.

Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις για να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ ξεκούρασε ορισμένους παίκτες στα Χανιά και έδωσε ευκαιρίες σε κάποιους άλλους.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται νέες αλλαγές στην ενδεκάδα, στην οποία θα επιστρέψουν ο Παπάζογλου στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μανιάτης στα χαφ (αν και έκανε και χθες ατομικό) και ο Τζεμπούρ στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ με την εμφάνισή τους κόντρα στον Πλατανιά. Ο Αργεντινός αντί του Μασάντο και ο Ισπανός μέσος στα δεξιά της μεσαίας γραμμής.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου