ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ενδιαφέρον της Μονακό για Μανωλά

Ενδιαφέρον της Μονακό για Μανωλά

Η Μονακό κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Αρνητικός στην πιθανότητα παραχώρησης του παίκτη ο Ολυμπιακός. Φούλαμ και Βόλφσμπουργκ την Κυριακή (14/4) στο Φάληρο.
Ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις ακόμη και στο Champions League. Γεγονός το οποίο σαφώς και δεν πέρασε απαρατήρητο από ευρωπαϊκούς συλλόγους που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του 22χρονου στόπερ των Πειραιωτών.
Μια από τις ομάδες που βλέπουν "ζεστά" το θέμα του Μανωλά είναι η Μονακό.

Ο γαλλικός σύλλογος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και ήδη αναζητεί παίκτες για να ενισχύσει ποιοτικά το ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μονεγάσκοι έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον άσο των ερυθρολεύκων, ρωτώντας την τιμή πώλησης του.

Σε πρώτη φάση ο Ολυμπιακός είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μανωλά αυτό το καλοκαίρι και υποθετικά πάντα, οι όποιες συζητήσεις για τον 22χρονο διεθνή στόπερ θα ξεκινούσαν με βάση τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο άνθρωποι της ομάδας του Πριγκιπάτου να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με σκοπό να μιλήσουν με τους ομολόγους τους στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μανωλά.

Στο μεταξύ, σημαντικός αριθμός κατασκόπων αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με σκοπό να παρακολουθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού. Διέρρευσε ότι η Φούλαμ και η Βόλφσμπουργκ θα έχουν απεσταλμένους ενώ αναμένεται και άλλες ομάδες να έχουν ανθρώπους στο φαληρικό γήπεδο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου