ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

O Δήμαρχος Λονδίνου καλωσόρισε το Final-4

O Δήμαρχος Λονδίνου καλωσόρισε το Final-4

Ένα μήνα πριν το Final-4 ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον καλωσόρισε τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ και η Ευρωλίγκα παρουσίασε μέρος των εκδηλώσεων. Διαβάστε τι είπαν και δείτε φωτογραφίες...
 
Σχεδόν ένα μήνα πριν το τζάμπολ του Final-4 ο Δήμαρχος Λονδίνου, καλωσόρισε το Final-4 που φέτος θα φιλοξενήσει η πόλη του. Η Ευρωλίγκα βρήκε την ευκαιρία και με δεδομένο ότι η αντιπροσωπεία της βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα παρουσίασε δύο από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της κατά τη διάρκεια του Final-4.
Κατά τις τρεις ημέρες, θα στηθεί μία μοναδική και μεγάλη ζώνη για τους φιλάθλους στην πλατεία Τραφάλγκαρ, σε ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Λονδίνου, πλούσια σε δραστηριότητες και με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Η άλλη σπουδαία διοργάνωση θα είναι η συνέχιση του προγράμματος "One Team", με το οποίο οι ομάδες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα.

"Το Λονδίνο είναι περήφανο που φιλοξενεί το Final-4 της Ευρωλίγκας, άλλη μία απόδειξη του στάτους της πόλης που αποτελεί προορισμό των κορυφαίων γεγονότων. Είμαι επίσης χαρούμενος να καλωσορίσω τη ζώνη των φιλάθλων που θα στηθεί στην Πλατεία Τραφάλγκαρ, δίνοντας στον καθέναν την ευκαιρία να έχει επαφή με το άθλημα", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μπόρις Τζόνσον.


 
Από την πλευρά του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, σχολίασε: "Η Ευρωλίγκα έχει μακροπρόθεσμο όραμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από το φετινό Final-4 που θα φιλοξενήσει φέτος. Το πρόγραμμα One Team δείχνει τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει το άθλημα στις τοπικές κοινωνίες".

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους, ήταν ο Ποπς Μενσά-Μπονσού που εκπροσώπησε την εθνική ομάδα της Βρετανίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του: "Το Final-4 είναι η μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση, πέρα από τους τελικούς του ΝΒΑ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου