ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Τζόναθαν!

Ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Τζόναθαν!

11/04/2013
 Ο Ολυμπιακός παραμένει ανάμεσα στους μνηστήρες του Τζόναθαν Ντος Σάντος υποστηρίζει η καταλανική, Sport η οποία προσθέτει όμως τις Γουέστ Χαμ και Έβερτον στους μνηστήρες!

Ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Τζόναθαν!
Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Fichajes.net περί μη πρόθεσης του Τζόναθαν Ντος Σάντος να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έρχεται ένα νέο δημοσίευμα για να προσθέσει διατηρήσει τους ερυθρόλευκους ανάμεσα στους μνηστήρες του νεαρού άσου αλλά και να προσθέσει και άλλες ομάδες.

Η καταλανική, Sport, και έγκυρη σε ό,τι αφορά τα θέματα της Μπαρτσελόνα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο, ότι το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έχει σταματήσει να υφίσταται.

Εκτός αυτού προσθέτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές ομάδες αλλά και αγγλικές για τον Μεξικανό άσο, παραθέτοντας τα ονόματα της Έβερτον και της Γουέστ Χαμ.

Ο 22χρονος άσος έχει ενημερωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βιλανόβα για τη νέα αγωνιστική σεζόν και έχει αρχίσει να αναζητά το μέλλον του σε άλλη ομάδα εντός και εκτός Ισπανίας για τον δανεισμό του από την Μπάρτσα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου