ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ένας προημιτελικός… «τελικός»

Ένας προημιτελικός… «τελικός»

10/04/2013
 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (10/4, 21:00) την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «8» της Ευρωλίγκας και όπως είναι φυσικό στόχος είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο!

Ένας προημιτελικός… «τελικός»
Η διαδρομή για τον Ολυμπιακό ξεκινά και προορισμός της δεν είναι άλλος από το Λονδίνο εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final-4 της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη (21:00) φιλοξενούν στο ΣΕΦ την Εφές Αναντολού στο πρώτο τους παιχνίδι για τους προημιτελικούς…

Στόχος για την ελληνική ομάδα δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και αυτό «βγαίνει» από τις δηλώσεις όλων που κάνουν λόγο επί της ουσίας για έναν… τελικό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει και έτσι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς «πονοκε»άλους» ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρει ξανά θέση στην 12άδα ο Κατσίβελης που τα πήγε εξαιρετικά πάνω στον Πλάνινιτς στο ματς με την Χίμκι.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι, έχοντας πλέον κανονικά στο παιχνίδι τους και τον Βούγιασιτς που επέστρεψε στην δράση, τονίζουν ότι θέλουν ένα από τα δύο ματς στο ΣΕΦ και ότι θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να πετύχουν τον στόχο τους. Εξάλλου, ο Μαχμούτι ακόμα και στο ματς με την Ρεάλ για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 (ειδικά όταν η διαφορά ξέφυγε) έδειξε να δοκιμάζει κάποια αμυντικά «τρικ» εν όψει Ολυμπιακού.

Στον τομέα της προϊστορίας το συγκεκριμένο ζευγάρι παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού επί της ουσίας η έδρα δεν έχει παίξει ρόλο. Στα 20 ματς, οι δύο ομάδες έχουν από δέκα νίκες εκ των οποίων πέντε εντός και πέντε εκτός…


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου