ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κανένα πρόβλημα για Μίτσελ

Κανένα πρόβλημα για Μίτσελ

10/04/2013
 Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τους οποίους υπολογίζει ο Μίτσελ για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Κανένα πρόβλημα για Μίτσελ
Ευχάριστα νέα επιφύλασσε στον Μίτσελ η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μανιάτης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για τον αγώνα των πρωταθλητών με το «τριφύλλι».

Ο διεθνής χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον προσαγωγό και ο συμπαίκτης του το πρόβλημα που είχε στο γόνατο και πλέον ανεβάζουν ρυθμούς για να ξεκινήσουν ως βασικοί στο «Καραϊσκάκη».

Πλέον ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του για αυτό ξεχωριστό παιχνίδι.

Στη σημερινή προπόνηση οι Πειραιώτες δούλεψαν αρκετά στο κομμάτι της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έκαναν και ασκήσεις τακτικής. Στη συνέχεια, έπαιξαν και οικογενειακό διπλό.

Η αυριανή προπόνησή είναι προγραμματισμένη στις 10:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου