ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Xαμος μετα την μεγαλη νικη του Θρυλου (videos)

Xαμος μετα την μεγαλη νικη του Θρυλου (videos)

13/04/2013

Ο Παπανικολάου πειράζει τους πάντες!

Ο απολαυστικός Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα πείραζε τους πάντες! Σκαρφάλωνε πάνω σε συμπαίκτες του, χάρηκε με τη ψυχή του το 2-0 και έκανε πλάκες στα αποδυτήρια και έξω από το ΣΕΦ. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.
Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε σαν... μικρό παιδί μετά την δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Είναι γνωστός άλλωστε τόσο για τον εκδηλωτικό του χαρακτήρα με τον οποίο εκφράζει αυθόρμητα τα συναισθήματα του, όσο και για το χιούμορ του.
Αφού οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στη σειρά στο ΣΕΦ, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος. Από την ενέργεια που συνέχιζε να κουβαλά, σκαρφάλωνε πάνω σε συμπαίκτες του (Περπέρογλου) πανηγυρίζοντας μαζί τους, ενώ έκανε και πλάκες στα αποδυτήρια (κυρίως στον Χάινς)

Όντας περιχαρής και ευδιάθετος, αφού έφυγε από τα αποδυτήρια έχοντας κάνει και δηλώσεις εκεί, βγήκε από αυτά και πήγε στον χώρο της εξόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αποτέλεσμα να... πλημμυρίσει από δεκάδες φίλους του Ολυμπιακού που τον πολιορκούσαν για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Αφού έκανε τα "καθήκοντα" του, μετά έφτασε στο σημείο ακόμη και να σκαρφαλώσει σε ύψωμα για χάρη θαυμαστή του Δείτε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο με τον "τρελό" Παπανικολάου:

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Η "βόμβα" του Σλούκα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 71-53 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και έκανε το 2-0 στην προημιτελική σειρά της Euroleague κόντρα στους Τούρκους. Play of the night από τον Κώστα Σλούκα, το τρίποντο που πέτυχε με τη λήξη της 3ης περιόδου, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Δείτε βίντεο.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Olympiacos BC TV:




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου