ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κανένα πρόβλημα με την μέση του ο Πρίντεζης

Κανένα πρόβλημα με την μέση του ο Πρίντεζης

Ο Πρίντεζης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού και την Τετάρτη (9/4). Δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση, νιώθει καλά και είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί κόντρα στην Εφές.
Τον έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα η μέση του τον Γιώργο Πρίντεζη. Έχασε ορισμένους αγώνες της ομάδας (Σιένα, Άρη, Μακάμπι), επέστρεψε κόντρα στην Μπεσίκτας στην Πόλη, ματς στο οποίο τα πήγε περίφημα, αλλά κόντρα στην Χίμκι την περασμένη Παρασκευή (5/4) αισθάνθηκε μικρές ενοχλήσεις (σπασμό) στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να να κάνει ένεση στο ημίχρονο και για αυτό δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια.
Δεν πρόκειται βέβαια για κάτι σοβαρό, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με προσοχή τον παίκτη όταν αισθάνεται παρόμοιες ενοχλήσεις, ώστε να μην χειροτερέψει η κατάσταση του. Από τον Ολυμπιακό είναι καθησυχαστικοί, εξηγώντας πως οι πόνοι υπάρχουν λόγω κούρασης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, πάντως, αισθάνεται μια χαρά τις τελευταίες μέρες και προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα τόσο την Δευτέρα, όσο και την Τρίτη, λαμβάνοντας μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει Εφές, με τους φυσιοθεραπευτές, παράλληλα, να του φροντίζουν την πλάτη. Δεν αισθάνεται πλέον πόνους στην μέση, ούτε σπασμούς, ούτε ενοχλήσεις και είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί στο παιχνίδι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου