ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

NAI ρε Σισε, ειμαστε ρατσιστες στους...φουστανατους..τραβας κανενα ζορι?

 NAI ρε Σισε, ειμαστε ρατσιστες στους...φουστανατους..τραβας κανενα ζορι?

09/04/2013

Μωρη παλιοαδελφη φουστανατη, σαν πολλα δεν εχεις πει για ρατσισμο στην Ελλαδα και ειδικα στο Καραισκακης? αν ειναι καποια ομαδα που εχουν περασει σχεδον απο ολες τις φυλες της ανθρωποτητας ποδοσφαιριστες στην ομαδα ειναι ο Ολυμπιακος...απλα ειμαστε ρατσιστες στους κολοτουμπες και τους φουστανατους, αυτους που βαφουν μαυρο το νυχι κλπ...αντε κανε καμμια αποτριχωση μωρη Λουλου του καναπε, και σταματα να μας ζαλιζεις...αληθεια ρε Σισε, για πες μας αφου ειναι ρατσιστες στο Καραισκακη, γιατι θες να ξαναρθεις στην Ελλαδα?μπας και σου αρεσε? εμεις παντως τωρα θελουμε να ξαναρθεις ακομα περισσοτερο για να σου φερθουμε ακομα πιο....ρατσιστικα, ξερεις πως το εννοουμε εμεις ετσι? 

Αντε πλυσου, απλυτε....

ο ρατσιστης στους φουστανατους...

ALEX WEB RADIO/TV

Iδου τι ειπε η Λουλου...

Σισέ: «Έπεσα θύμα ρατσισμού στην Ελλάδα»

08/04/2013
 Στην αποκάλυψη πως έχει δεχθεί ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα προχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δεν πιστεύει πώς οι Έλληνες οπαδοί είναι ρατσιστές.

Σισέ: «Έπεσα θύμα ρατσισμού στην Ελλάδα»
Ρατσιστική επίθεση έχει δεχθεί στην Ελλάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό «Esquire».

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι σε γενικές γραμμές δεν είχε πρόβλημα στη χώρα μας, με μοναδική εξαίρεση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στον Βόλο.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές, εκείνος απάντησε:

«Όχι! Βλάκες υπάρχουν παντού. Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με εξαίρεση κάποια πράγματα που είχα ακούσει στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν πιστεύω όμως ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται και από την αγάπη και το σεβασμό που μου δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά τους οπαδούς της Λάτσιο, τους ρατσιστές παρά το απροκάλυπτα φασιστικό παρελθόν τους.

Ο Γάλλος στράικερ της ΚΠΡ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αλ Γκαράφα, θεωρεί πως τα συγκεκριμένα θέματα απασχολούσαν τους φιλάθλους προηγούμενων γενεών και σίγουρα ο εκείνος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα το διάστημα που βρέθηκε στην Ρώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου