ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0

Ο Ολυμπιακός για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League, επικράτησε άνετα με 3-0 του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με σκόρερ τους Λυκογιάννη (2 γκολ) και Ρουγκάλα. Ισόβαθμοι στην κορυφή με τον Ατρόμητο αλλά με ένα ματς λιγότερο οι ερυθρόλευκοι.
Σε περίπατο για τους Πειραιώτες εξελίχθηκε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 3-0 των αντιπάλων τους, έχοντας τις ευκαιρίες για διπλάσια τέρματα, με τον Αναγνωστόπουλο να σώζει την ομάδα του από βαρύτερη ήττα, έχοντας πολλές σωτήριες επεμβάσεις!
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Λυκογιάννης άνοιξε το σκορ!

Από πάσα του Γκίνο, ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ των Πειραιωτών μπήκε στην περιοχή και από θέση μέσα αριστερά πλάσαρε στην απέναντι γωνία της εστίας του Παναθηναϊκού.

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 7', αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ωραία σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος!

Για πρώτη φορά οι πράσινοι έγιναν απειλητικοί με το επικίνδυνο σουτ του Αναστασόπουλου στο 10' να περνά μόλις άουτ.

Στο 17' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 2-0 όμως αρχικά ο γκολκίπερ του ΠΑΟ απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Γκίνο, με την μπάλα να φτάνει στον Μανώλη Σιώπη που με νέο σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων! Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στη συνέχεια, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 1-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ρουγκάλα να βρίσκει δίχτυα στο 49'. Από αριστερά ο Γκίνο εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στο δεύτερο δοκάρι με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-0!



Στο 54' οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Κουσίδη να αστοχεί προ του Χουτεσιώτη και τον Λυκογιάννη να τον μιμείται τέσσερα λεπτά αργότερα απέναντι στον Αναγνωστόπουλο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ νίκησε ξανά τον Λυκογιάννη σε τετ-α-τετ στο 70' και τρία λεπτά μετά ο Αναστασόπουλος από καλή θέση δεν μπορεί να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού.

Στο 76' ο Αναγνωστόπουλος είπε ξανά "όχι", αυτή τη φορά σε φαλτσαριστό σουτ του Ιωαννίδη αλλά στο 80' δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 3-0 των γηπεδούχων με πλασέ του Λυκογιάννη!

Στο 86' χάθηκε η τελευταία - πολύ μεγάλη- ευκαιρία του Ολυμπιακού, όταν ο Σιώπης "τσίμπησε" την μπάλα πάνω από τον Αναγνωστόπουλο αλλά ο Βέργος δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε κενή εστία.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός παραμένει ισόβαθμος με τον Ατρόμητο Αθηνών (σ.σ. κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 2-1) στην κορυφή της βαθμολογίας (από 60 πόντους), με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο (27 ματς αντί 28 της ομάδας του Περιστερίου). Ξάνθη και ΠΑΟΚ ακολουθούν με 53 πόντους, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 49.

Ολυμπιακός (Στορκ): Χουτεσιώτης, Βούρος (48' Λεάντρο), Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Γκούτσιος, Σιώπης Μ., Σιώπης Δ., Παπασσάβας, Γκίνο (81' Βέργος), Παιδάκης (62΄Δημακάκος), Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός (Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Βόσδου (46' Ρισβάνης), Μαρινάκης, Σκούφος, Μυρθιανός (52' Κουσίδης), Αναστασόπουλος, Δώνης (61' Καστράτι), Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Θαναηλάκης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου