ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

09/04/2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ
Με μια τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της κλάψας οι κοπελάρες του Θρύλου στέφθηκαν πρωταθλήτριες για πρώτη φορά στην ιστορία τους με 1-3 σετ με μία Γιακουμή από άλλο πλανήτη!!!!!!

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ ξεκίνησε με δύο άσους της Παπαφωτίου, όμως οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν με ένα σερί 5-0 να περάσουν με 3 και να αναγκάσουν τον Οικονόμου να πάρει πολύ νωρίς το πρώτο του τάιμ άουτ στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχες αντέδρασαν κάπως και κατάφεραν να πάρουν δύο συνεχόμενους πόντους, ωστόσο η Τένεβα έστειλε την ομάδα της στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με διπλό σκορ 4-8. Στη συνέχεια με την Κοσμά στο σερβίς η διαφορά του Ολυμπιακού ξέφυγε στους 6 και στο 6-12 ο Οικονόμου πήρε και το δεύτερο τάιμ άουτ. Στη συνέχεια οι κίτρινες κατάφεραν να μειώσουν πρόσκαιρα, όμως η διαφορά στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ είχε ανέβει στους +7.
 
Η διαφορά μετά ανέβηκε κι άλλο πριν ξεκινήσει την αντεπίθεσή της η ΑΕΚ όπου με ένα σερί 4-1 μείωσε στους 5 και πήρε τάιμ άουτ ο Σωτήρχος. Αυτό φαίνεται πως ηρέμησε τις παίκτριές του και κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας έστω και με αυξομειώσει, και να πάρουν το πρώτο σετ με 21-25.
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες φάνηκαν να μπαίνουν πιο δυνατά όμως αυτό ήταν για πολύ λίγο καθώς οι κοπέλες του Σωτήρχου προσπέρασαν πολύ γρήγορα και κατάφεραν να φτάσουν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ στο +1. Όμως στη συνέχεια έκαναν αρκετά λάθη ειδικά στο σερβίς και έδωσαν το δικαίωμα στις αντιπάλους να προσπεράσουν και να πάρουν μάλιστα και διαφορά δύο πόντων στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Η ΑΕΚ είχε βρει την χαμένη της ψυχολογία και κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά και στο 18-14 ο Σωτήρχος έκανε τις γνωστές πλέον του αλλαγές στην πάσα και στη διαγώνιο, κάτι που για πρώτη φορά όμως δεν λειτούργησε όπως θα ήθελε. Οι κοπέλες του είχαν χάσει την αυτοσυγκέντρωση και την ηρεμία τους και παρότι κατάφεραν να μειώσουν κάπως στο 24-20 και να πάρει τάιμ άουτ ο Οικονόμου, τελικά έχασαν το δεύτερο σετ με 25-20.
Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός έκανε ένα ξέσπασμα και πέρασε μπροστά στο σκορ αλλά πολύ γρήγορα οι κίτρινες ισοφάρισαν και προσπέρασαν και έδειχναν να έχουν πάρει φόρα μετά την ισοφάριση των σετ. Στο 6-4 ο Σωτήρχος πήρε τάιμ άουτ και έδωσε νέες εντολές στις κοπέλες του, κάτι λειτούργησε απόλυτα καθώς όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά προσπέρασαν κιόλας και πήραν και διαφορά ενός πόντου στο τεχνικό τάιμ άουτ. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τις «ερυθρόλευκες» καθώς συνέχισαν να μεγαλώνουν τη διαφορά τους και να φτάνουν στο +4 για να πάρει τάιμ άουτ ο Οικονόμου. Αυτό λειτούργησε και οι γηπεδούχες κατάφεραν να μειώσουν στους 3 μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και να καταφέρουν να επιστρέψουν στο σετ και μάλιστα λίγο αργότερα ισοφάρισαν στο 20-20 για να αναγκαστεί ο Σωτήρχος να πάρει τάιμ άουτ. Στο 22-20 έκανε και πάλι τις αλλαγές του στην πάσα και στη διαγώνιο και τότε το σετ έγινε θρίλερ και ο Ολυμπιακός γύρισε από την κόλαση στο 23-22 και πήρε το σετ με 24-26 και το προβάδισμα στα σετ με 1-2.
Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 6-6, αλλά κάπου εκεί με 2 λάθη από τις «ερυθρόλευκες» οι γηπεδούχες κατάφεραν να φτάσουν πρώτες στο τεχνικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια όμως οι Πειραιώτισσες με ένα σερί 2-6 πέρασαν μπροστά στο σκορ και ο Οικονόμου πήρε τάιμ άουτ για να μην χάσει το ματς. Όμως η Γιακουμή είχε πάρει πραγματικά φωτιά και με δικούς της πόντους εκτίναξε τη διαφορά στους 5 παρά και το δεύτερο τάιμ άουτ του Οικονόμου. Αυτή η διαφορά έφτασε μέχρι τους 7 μοιάζοντας να δίνει τελική μορφή στο ματς, όμως η χαλάρωση των κοριτσιών μας έδωσε το δικαίωμα τις κίτρινες να μειώσουν στο σκορ στους 4 στο 17-21 για να πάρει τάιμ άουτ ο Σωτήρχος. Η ΑΕΚ όμως είχε βρει ψυχολογία και κατάφερε να μειώσει μέχρι τους 2 , όμως ο Σωτήρχος είχε και άλλο τάιμ άουτ και έδωσε το σύνθημα για την τελική χαριστική βολή. Και αυτό έγινε, οι «ερυθρόλευκες» πήραν και το τρίτο σετ, που έδωσε την τρίτη σερί νίκη μέσα σε μία εβδομάδα κόντρα στο φαβορί που ήταν η ΑΕΚ, και μέσα στην έδρα της, και σήκωσαν την πρώτη του κούπα πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος.
Απίστευτες!!!  Εκατομμύρια συγχαρητήρια!!! Τρομερές οι κοπελάρες μας!!!
Τα σετ: 21-25, 25-20, 24-26, 20-25

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου