ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Έξω Κοντρέρας και «Φέτφα»

Έξω Κοντρέρας και «Φέτφα»

13/04/2013
 Ο Πάμπλο Κοντρέρας λόγω ενοχλήσεων και ο Γιάννης Φετφατζίδης για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Έξω Κοντρέρας και «Φέτφα»
Με ένα απρόοπτο πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:00, Novasports 1). Ο Πάμπλο Κοντρέρας ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς λόγω κόπωσης, περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και για να προφυλαχθεί έμεινε εκτός αποστολής.

Έκπληξη αποτελεί και το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μείνει εκτός 18άδας ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ αντίθετα μάλλον αναμενόμενες είναι οι απουσίες από την αποστολή των Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο, Γιαννιώτη και Λυκογιάννη.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Ο Μίτσελ δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στην τακτική δίνοντας έμφαση στο τελείωμα των φάσεων, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου