ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Επιμένουν για Αμπντούν οι Γάλλοι-«Σενάρια» για Αμπντούν και Μπεσίκτας

 Επιμένουν για Αμπντούν οι Γάλλοι-«Σενάρια» για Αμπντούν και Μπεσίκτας

   09/04/2013

 

Επιμένουν για Αμπντούν οι Γάλλοι

Το φλερτ της Μαρσέιγ με τον Τζεμπούρ μπορεί να ατόνησε, ωστόσο οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον των Μασσαλών για τον Αμπντούν.
Από πλευράς αριθμών, οι Ράφικ Τζεμούρ και Τζαμέλ Αμπντούν διανύουν μια εξόχως παραγωγική σεζόν φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο "τρομοκράτης" μετράει 20 τέρματα και 3 ασίστ σε επίπεδο Super League, ενώ ο συμπατριώτης του εξτρέμ έχει 7 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα.
Λογικό είναι οι δύο παίκτες να έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ορισμένων ευρωπαϊκών συλλόγων, ανάμεσα στους οποίος και η Μαρσέιγ. Άνθρωπος της γαλλικής ομάδας, ο Ζοζέ Ανιγκό, βρέθηκε πρόσφατα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

Μάλιστα ο κατάσκοπος της Μαρσέιγ έπλεξε το εγκώμιο του Τζεμπούρ, διαψεύδοντας ωστόσο πως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας του για τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό. Αντιθέτως ο Ανιγκό δεν είπε τίποτα για τον Τζαμέλ Αμπντούν για τον οποίο γαλλικά δημοσιεύματα επιμένουν πως βρίσκεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Μασσαλών ενόψει καλοκαιριού.

Οι Γάλλοι επισημαίνουν πως ο μάνατζερ του Αμπντούν έχει ήδη δύο παίκτες στην Μαρσέιγ, τους Καντίρ και Ντιαβαρά, και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις ώστε να γίνουν τρεις.

«Σενάρια» για Αμπντούν και Μπεσίκτας

09/04/2013
 Νέα δημοσιεύματα – αυτή τη φορά – από την Τουρκία είδαν προέκυψαν και αφορούν το μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν.

«Σενάρια» για Αμπντούν και Μπεσίκτας
Δημοσιεύματα του Τύπου της Αλγερίας και της Γαλλίας επικαλείται η τουρκική ιστοσελίδα «haber7.com» για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Τούρκοι θα εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση για να πάρουν τον Αλγερινό χαφ των Πειραιωτών, οι οποίοι όμως είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι οι «μαύροι αετοί» συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας σεζόν και ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το δημοσίευμα

«Η Μπεσίκτας συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν με το όνομα του Τζαμέλ Αμπνούν να βρίσκεται στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Στην Αλγερία και την Γαλλία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Αλγερινό χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Μπεσίκτας θέλει να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση της Ελλάδας για να πάρει τον Αμπντούν, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Ο 27χρονος παίκτης μπορεί να παίξει στο κέντρο και στα δεξιά της μεσαίας γραμμής».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου