ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Κλείνει Σάντσεθ ο Ολυμπιακός


Κλείνει Σάντσεθ ο Ολυμπιακός

09/04/2013
 Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Ίλιε Σάντσεθ, του αρχηγού της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Σάντσεθ ο Ολυμπιακός
Το ότι ο Μίτσελ κοιτάει παίχτες που έχουν δουλευτεί στις μεγάλες ομάδες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι γνωστό. Αργά το βράδυ προέκυψε λοιπόν η πληροφόρηση από την Ισπανία, ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ίλιε Σάντσεθ.

Πρόκειται για τον αρχηγό της δεύτερης ομάδας των «μπλαουγκράνα». Είναι 23 ετών (γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1990), αμυντικός μέσος και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Είναι δεδομένο ότι ο Σάντσεθ δεν θα συνεχίσει στη Βαρκελώνη και οι ίδιες πηγές από την Ισπανία τόνιζαν ότι αν και πρόσφατα τον πλησίασε ατζέντης για να του κάνει πρόταση για ομάδα της Πριμέρα, η απάντησή του ήταν αρνητική, επειδή έχει ήδη κλείσει σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Κάτι που φουντώνει το σενάριο έλευσης του στον Ολυμπιακό.

Πρόσφατα μάλιστα, ο ατζέντης Πεπ Μαρία Μιγκέγια, που είχε παλιότερα διοικητική θέση στη Μπαρτσελόνα και έχει σχέση με τον παίκτη, είχε δηλώσει, ότι ο 23χρονος μέσος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα!

Από τον Ολυμπιακό φυσικά και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ούτε για αυτό το θέμα ούτε για τα υπόλοιπα μεταγραφικά.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου