ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Συγχαρητήρια από ΚΑΕ και ΠΑΕ

Συγχαρητήρια από ΚΑΕ και ΠΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον Ερασιτέχνη με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήρια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των ερυθρολεύκων. Συγχαρητήρια και από την ΠΑΕ.
Ολοκληρώνοντας μια απίστευτη ανατροπή, οι Θρυλέαινες του Ολυμπιακού κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά τη νίκη τους με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Με επιστολή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετέφερε τα θερμά της συγχαρητήρια και συνάμα τις ευχές της στις αθλήτριες του συλλόγου για αυτή την επιτυχία τους.

Αναλυτικά η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Θέλουμε να σας μεταφέρουμε τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών της ομάδας μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος. Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε στις αθλήτριες και στο τεχνικό τιμ τις θερμότερες ευχές μας.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς δήλωσε: "Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού σήμερα προστέθηκε άλλος ένας τίτλος στην "ερυθρόλευκη" τροπαιοθήκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου