ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Τους γλέντησες τις μάνες και τα αδέρφια, πρωτάθλημα μέσα στη Φιλαδέλφεια» (video)

«Τους γλέντησες τις μάνες και τα αδέρφια, πρωτάθλημα μέσα στη Φιλαδέλφεια» (video)

08/04/2013

«Τους γλέντησες τις μάνες και τα αδέρφια, πρωτάθλημα μέσα στη Φιλαδέλφεια» (video)
Η νίκη ήταν τεράστια. Η εμφάνιση ΜΥΘΙΚΗ. Οι κοριτσάρες του Θρύλου έδειξαν ότι έχουν ΚΑΤΙ «ΚΑΡΥΔΙΑ» ΝΑΑΑΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νίκησαν την ΑΕΚ για τρίτη σερί φορά, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισαν στη μούρη των ΑΕΚτσήδων την κατάκτηση πρωταθλήματος στο γυναικείο βόλεϊ.
Οπως καταλαβαίνετε ο άθλος προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι πήγαν αμέσως στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να αποθεώσουν τις νέες Πρωταθλήτριες Ελλάδας.
Πάνω από 150 άτομα υποδέχτηκαν τις θριαμβεύτριες της Νέας Φιλαδέλφειας με μια τρομερή έκπληξη. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν κρυφτεί πίσω από το κτήριο και όταν κατά την άφιξή τους τα μέλη της αποστολής πίστεψαν ότι δεν έχει κόσμο, ξαφνικά εμφανίστηκαν κάνοντας τη νύχτα μέρα ανάβοντας αμέτρητα καπνογόνα και αποθέωσαν με συνθήματα και τραγούδια τις θριαμβεύτριες της Νέας Φιλαδέλφειας...
«Τους ...γλέντησες τις μάνες και τα αδέρφια, πρωτάθλημα μέσα τη Φιλαδέλφεια», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε. Επίσης, ακούστηκε πολύ δυνατά: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό». Και πολλά άλλα συνθήματα.
ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. Η καλύτερα γι’ ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!! Και φυσικά είναι περιττό να να πούμε ότι τα κορίτσια έπαθαν πολύ μεγάλη πλάκα. Ειδικά όταν εμφανίστηκαν οι οπαδοί από την πίσω πλευρά του κτηρίου με τα καπνογόνα και τα συνθήματα
Να σημειωθεί ότι η αποστολή των κοριτσιών έφτασε στο Ρέντη μετά τις 20:30, αφού υπήρξε καθυστέρηση στην αναχώρηση από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Και αυτή η καθυστέρηση είχε να κάνει με την αδυναμία της Τένεβα ανταποκριθεί (δεν μπορούσε να ουρήσει) στο ντόπινγκ κοντρόλ.
Κάποιος από τους φίλους της ομάδας μάλιστα έδωσε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε κάθε παίκτρια του Θρύλου, και η αρχηγός Δήμητρα Γιακουμή, που δεν αποχωρήστηκε τη σημαία του Ολυμπιακού από πάνω της, πήρε και ανθοδέσμη για τα συγχαρητήρια της κατάκτησης της πρώτης κούπας πρωταθλήματος του τμήματος.
Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ:

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ:

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, "ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ", "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ..." ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ:

ΤΟ «ΟΛΕ-ΟΛΕ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ, ΔΕΙΤΕ ΤO ΣΤΟ VIDEO!

ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ:


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου