ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Βλεπουν την φαπα που ερχεται και αρχισαν να μασανε παλι την αναλοιωτη καραμελα της...παραγκας

 Βλεπουν την φαπα που ερχεται και αρχισαν να μασανε παλι την αναλοιωτη καραμελα της...παραγκας

09/04/2013

 Αρε λαγουδακια, βρωμερα,σιχαμερα,γλοιωδη,και ελεεινα πρασινα ανθρωπακια...κανεις ποτε δεν πλειτει μαζι σας...αλλα πλεον εδω και χρονια εχετε γινει βαρετοι και προβλεψιμοι...απο την τρομαρα σας για την μεγαλη φαπα και την ξεφτυλα που ερχεται μετα και τον αποκλεισμο σας απο τα πλευ-ωχ σας εχει πιασει τρεμουλα και εχετε αρχισει το πιλιμα της αναλοιωτης σιχαμερης πρασινης καραμελας, και βεβαια ποιοι αλλοι φταινε για την αναξιοπιστια σας, την καταντια σας, την ξεφτυλα σας και την κακομοιρια σας? μα φυσικα ο Ολυμπιακος και η παραγκα του...αυτο ελειπε...εσεις? με τους παικταραδες και τα εκατομμυρια που εχετε ριξει στον συλογο εχετε κανει τα παντα για το μπουρδελο σας αλλα βλεπεις το ερυθρολευκο κατεστημενο σας καταδυναστευει...ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ... τι να κατσετε να κανετε στο Ελλαντα? εσεις απο Βραζιλια και πανω...Δεν πειραζει ρε λαγουδακια μου, να ξερετε πως εμεις θα σας περιποιηθουμε οπως σας αξιζει...ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ Ε? ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ε?

Ιδου τι ελεγε ο στομας τους παλι...

«Οι φίλοι της παράγκας φτιάχνουν κλίμα για το ντέρμπι»

08/04/2013
 Αιχμηρή απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς Ολυμπιακό και ΕΠΟ στις… διαρροές της Ομοσπονδίας αναφορικά με την εγγυητική ύψους 15εκ. ευρώ που ζητάει από τους «πράσινους» για να δώσει την αδειοδότηση.

«Οι φίλοι της παράγκας φτιάχνουν κλίμα για το ντέρμπι»
Δυναμική απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ρεπορτάζ που αναφέρουν πως υπάρχουν… διαρροές από την ΕΠΟ που λένε πως ισχύει ότι η Ομοσπονδία θέλει εγγυητική επιστολή ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει αδειοδότηση στους «πράσινους» για την σεζόν 2013-14.

«Όλες αυτές οι διαρροές στελεχών της ΕΠΟ αναφορικά με την εγγυητική 15 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στην Ομοσπονδία για να πάρει την αδειοδότηση, έχουν να κάνουν με το χτίσιμο κλίματος από τον Ολυμπιακό και τους φίλους του της παράγκας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής», αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου