ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Τους «βουλιαξε» μεσα στο σπιτι τους

Τους «βουλιαξε» μεσα στο σπιτι τους

04/01/2014
 Σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους κολυμβητήριο, ο οικοδεσπότης Παναθηναϊκός δεν κατάφερε καν  να προβάλει αντίσταση κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 11-5.

Θύμισε Λεωφόρο, αλλά το ντέρμπι βάφτηκε «κόκκινο»

Στο γεμάτο από φιλάθλους Ιλίσιο κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων  βουλιαξε τον Παναθηναϊκό 11-5 

Ο Παναθηναικος ίχε την έδρα που του έλειπε όλα τα προηγούμενα χρόνια, όμως στον αγωνιστικό χώρο, η διαφορά δεν έχει γεφυρωθεί. Κατι που για να συμβει πρεπει να γινουν θαυματα.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ, κάτι που δεν κατάφεραν να ανατρέψουν, με τον Ολυμπιακό να έχει σε πολύ καλή μέρα τον Μπλάι Μάλιαρακ.

Σημειώνεται, ότι ο Παναθηναϊκός είχε τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω με 1/11, κάτι το οποίο δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.


Ο Ολυμπιακός που κερδίζει συνεχώς τον Παναθηναϊκό από το 2001, παίζει πλέον την Τετάρτη στην Ουγγαρία με την Έγκερ για το Champions League και στη συνέχεια την Κυριακή με την Βουλιαγμένη στον Πειραιά για το Πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά. Μία νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο μας. Εμείς ως ομάδα πήραμε τους τρεις πόντους από τον αγώνα και συνεχίζουμε αήττητοι. Κερδίσαμε πιο εύκολα απ' ό,τι περιμέναμε. Η ομάδα μας έχει πλέον δύο σημαντικά ματς με την Έγκερ και την Βουλιαγμένη και θα παίξει για να πάρει άλλες δύο νίκες".

Ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Μουρίκης, τόνισε: "Η ομάδα πήρε άλλη μία νίκη απέναντι μάλιστα στον Παναθηναϊκό, που είναι παραδοσιακά και ο μεγάλος της αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε ξεφύγει περισσότερο στο σκορ, αλλά σημασία έχει το τρίποντο. Πλέον, το μυαλό μας είναι στην Έγκερ. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην Ουγγαρία, αλλά πάμε για τη νίκη".

Πλέον, μετά από εννέα αγωνιστικές ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος στην κορυφή με 27 βαθμούς.


Παναθηναϊκός: Δερμιτζάκης 1, Χατζηγούλας 1, Παπαδόγκωνας 1, Κόχειλας 1, Αφρουδάκης 1

Ολυμπιακός: Φουντούλης 2, Μάλιαρακ 3, Δελακάς 2, Βλαχόπουλος 2, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-6, 5-9, 5-11


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου