ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Καραπαπάς: "Ανταποδίδουμε την αγάπη σε αυτούς που έχουν ανάγκη"

Καραπαπάς: "Ανταποδίδουμε την αγάπη σε αυτούς που έχουν ανάγκη"

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην ακριτική Ψέριμο, ενισχύοντας τους κατοίκους του νησιού. "Μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι", τόνισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς.
 
Ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά θέματα και αναλαμβάνοντας απευθείας δράση, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην ακριτική Ψέριμο ενισχύοντας τους κατοίκους του νησιού, μεταξύ άλλων και με χρήματα από τα πριμ των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
 
 
 Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3 FM" τόνισε πως ο Ολυμπιακός ανταποδίδει την αγάπη που δέχεται σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες ΠΑΕ το κοινωνικό έργο των Πειραιωτών.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον "Sentra 103,3 FM":

"Είμαστε εδώ στην Ψέριμο... Οι άνθρωποι εδώ είναι τυχεροί γιατί μένουν δίπλα από τη θάλασσα, αλλά πολλές φορές αντιμετωπίζουν δυστυχώς και την οργή της. Καταστράφηκε το μικρό γραφικό χωριό τους εδώ και δυο μήνες. Ο Ολυμπιακός κινητοποιήθηκε άμεσα και βρήκαμε τον τρόπο για να φτάσουμε εδώ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τους τρόπους κι έφτασε μέχρι εκεί, τα χρήματα από πριμ ποδοσφαιριστών θα δοθούν στον κόσμο για να ανακουφιστεί λίγο. Τα γραφειοκρατικά θέματα είναι δύσκολα και χρονοβόρα. Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία άλλωστε στους θαλασσινούς γιατί οι ναυτικοί μεταλαμπάδευσαν τον Θρύλο του Ολυμπιακού σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Κι ο πρόεδρός μας είναι ένας άνθρωπος της θάλασσας.

Η αγάπη που πήραμε κι εδώ και στην Κάλυμνο είναι συγκινητική. Είναι 30-40 οικογένειες. Ήταν μεγάλη η καταστροφή, κάποιοι έφυγαν πήγαν Κάλυμνο, άλλοι στο εξωτερικό… Έχουν γίνει πολλές επισκέψεις αυτές τις μέρες. Πέραν της γραφειοκρατίας όμως πρέπει να γίνονται δράσεις. Εμείς πάμε μόνοι μας στα σπίτια των ανθρώπων. Τα δίνουμε κατευθείαν σε κλειστούς φακέλους. Δεν μπαίνει σε γραφειοκρατικά λούκια. Είναι μαζί μας ο Γρηγόρης Γεωργάτος κι άλλοι άνθρωποι του Ολυμπιακού και να νιώσουν ότι είμαστε κοντά τους.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα μάτια των ανθρώπων. Το ανταποδίδουν στο χιλιαπλάσιο. Ένα τεράστιο κομμάτι της ολυμπιακής οικογένειας έχει αποφασίσει ότι αυτή θα είναι η δράση του. Όταν είσαι η μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά στην Ελλάδα πρέπει την αγάπη που δέχεται ο σύλλογος να την ανταποδίδει κυρίως σ' αυτούς που την έχουν ανάγκη. Μακάρι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι σύλλογοι να το κάνουν κάποια μέρα.

Μεγαλώνουν οι σύλλογοι οι αθλητικοί, δίνεται κι ένα μήνυμα κι αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού και το να είσαι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και ειδικά τώρα που υπάρχουν άνθρωποι με τεράστια ανάγκη. Με το που είδαμε την είδηση, ήταν σκέψη όλων μας στον Ολυμπιακό, διοίκησης, παικτών. Αυτή η ιδέα μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και ο σύνδεσμος και οι ντόπιοι να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η βοήθεια εδώ. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, η δράση αυτή είναι 365 μέρες το χρόνο και δεν είναι μόνο η σύμπραξη με την Unicef. Το να εμβολιάζεις 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο, αυτός είναι ο μεγαλύτερος θρίαμβος. Τίτλους και θριάμβους έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε ακόμα περισσότερους στο μέλλον...

Σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός κι ο πρόεδρος βέβαια, πράγματα που κάνουμε εδώ στην Ψέριμο πρέπει να προβάλλονται και να γίνουν κι από άλλους. Αυτή την αγάπη που δέχεται η ομάδα, πρέπει να την ανταποδίδει. Και με το Olympiacos Foundation η δράση αυτή θα γίνει πιο σωστή κι ακόμα μεγαλύτερη. Υπάρχουν πολλά γραφειοκρατικά θέματα... Εδώ κι ένα χρόνο γίνονται οι διαδικασίες... Εμείς θα το ιδρύσουμε όμως. Αν τα ποσά που εκταμιεύονται από τον Ολυμπιακό ήταν για μεταγραφή θα είχαμε πολλές χιλιάδες κόσμου στο αεροδρόμιο... Στην Κάλυμνο υπήρχε ένας φίλος του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ ευγενικός. Κι ένας κάμεραμαν ήταν ΑΕΚτζής και μας είπε μακάρι να γυρίσει η ομάδα μου και να έχει κι αυτή τέτοια δράση. Εμείς πήγαμε με ένα καΐκι που έγραφε Θύρα 7. Ο σύνδεσμος μας μετέφερε!"



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου