ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: "Αφιερώνω το βραβείο στους συνεργάτες μου"

Μπαρτζώκας: "Αφιερώνω το βραβείο στους συνεργάτες μου"

Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης για τη σεζόν 2013-14, Γιώργος Μπαρτζώκας, τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, αφιερώνοντας το βραβείο στους συνεργάτες του.
Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος με τη σειρά του αφιέρωσε το βραβείο στους συνεργάτες του "που είχαν εξ ίσου συνεισφορά αν όχι μεγαλύτερη σε αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός".
Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα τιμήθηκε για το μεγάλο του επίτευγμα. Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βράβευσε το βράδυ της Δευτέρας (6/1) τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αφιέρωσε το "τιμητικό βραβείο" όπως είπε, στους συνεργάτες του.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού κατ' αρχάς ευχαρίστησε "την οικογένεια των προπονητών, για την τιμή. Είναι πολύ σημαντική βράβευση. Το 2013, στη σκιά της απώλειας τριών πολύ σημαντικών ανθρώπων του μπάσκετ, υπήρχαν ενθαρρυντικά τρόπαια από Έλληνες προπονητές: ο Αργύρης (Πεδουλάκης -που επίσης βραβεύτηκε) και ο Φώτης (Κατσικάρης -επίσης τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας), αλλά και εμείς στον Ολυμπιακό.

Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συνεργάτες μου, για την εξ ίσου συνεισφορά, για να μην πω ακόμα μεγαλύτερη από τη δική μου, σε αυτό που καταφέραμε.

Εύχομαι να υπάρξουν τέτοιου είδους βραβεύσεις και στο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε".

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα:



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου