ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βλέπουν Ντιελνά οι Στόουκ και Γουέστ Χαμ

Βλέπουν Ντιελνά οι Στόουκ και Γουέστ Χαμ

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, Στόουκ και Γουέστ Χαμ επιθυμούν την απόκτηση του Κλοντ Ντιελνά, που αγωνίζεται στην Αζαξιό με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.tuttomercatoweb.com", υποστηρίζει πως οι δύο αγγλικοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη για την υπογραφή του 26χρονου Γάλλου αμυντικού.


"Στόουκ και Γουέστ Χαμ πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την απόκτηση του Κλοντ Ντιελνά, του 26χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού, που τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός σε Σεντάν (πέρσι) και Αζαξιό (φέτος)", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας.

Ο Ντιελνά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο ποτέ δεν πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση με την φανέλα των Πειραιωτών.

Αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στην Σεντάν (2012-13) και το καλοκαίρι του 2013 μετακινήθηκε με τον ίδιο τρόπο στην Αζαξιό, όπου μετράει 11 συμμετοχές στο φετινό Σαμπιονά.

Είναι μάλλον απίθανο να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, οπότε αν το ενδιαφέρον των Στόουκ και Γουέστ Χαμ είναι υπαρκτό, τότε το σενάριο πώλησης του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου