ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

"Οι Κυβερνησεις πεφτουνε ο Βασιλακόπουλος μενει..."

 "Οι  Κυβερνησεις πεφτουνε ο Βασιλακόπουλος μενει..."
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θα αποχωρήσει τόσο εύκολα από τα κοινά του μπάσκετ, καθώς όπως τόνισε η ΔΟΕ είναι ξεκάθαρη πως η πολιτεία δεν μπορεί να επέμβει στο αθλητικό κίνημα.
Ο 75χρονος Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έγινε επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης και στις δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης υποστήριξε ότι θα παραμείνει στο πόστο του για πολύ καιρό ακόμα. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΟΚ, τόνισε πως όσοι ασχολούνται με τους νέους αθλητικούς νόμους, με τη θητεία και τις ηλικίες θα φάνε τα μούτρα τους!
Στην εκδήλωση προβλήθηκε video στο οποίο φάνηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο η πορεία του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο μπάσκετ, αλλά εκείνος τόνισε: "Είδα στο βίντεο πολύ παρελθόν, αλλά θα με υπομείνετε για πολύ καιρό ακόμα. Δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα. Βλέπω κάποιοι να ασχολούνται με τους νέους αθλητικούς νόμους, με τη θητεία, τις ηλικίες.

Η ΔΟΕ είναι ξεκάθαρη, η πολιτεία δεν μπορεί να επέμβει στο αθλητικό κίνημα, που έχει αυτονομία. Το προσπάθησαν κι άλλοι δύο στο παρελθόν, αλλά έσπασαν τα μούτρα τους. Μην έχουμε και τρίτο θύμα. Οι δύο υπαναχώρησαν. Δηλαδή η πολιτεία θα καθορίσει πόσα χρόνια θα είναι πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος; Πόσα θα είναι τα μέλη του ΔΣ;

Ας καθορίσει πρώτα το κράτος τη δική του λειτουργία, ας λύσει τα δικά του προβλήματα και μετά να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Οχι τίποτα άλλο, όλες αυτές οι παρεμβάσεις κρύβουν μικροκομματικά συμφέροντα".

Όσο για την Εθνική, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ευχήθηκε "το 2014 να είναι καλύτερο για την Εθνική, το 2013 είχαμε μια μεγάλη επιτυχία μόνο από τον Ολυμπιακό, που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Η κατεύθυνση που υπάρχει από τη FIBA είναι να υπάρξει ένα κέντρο διαιτησίας, ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις.

Όλα αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όσων κινούνται στο σκοτάδι και στο παρασκήνιο. Αυτό το κέντρο διαιτησίας θα καθορίζει τα πάντα εκτός του ΝΒΑ. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες με το ΝΒΑ, αν ένα μέλος του θα είναι πλέον μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIBA. Συνεπώς θα υπάρχει ένα κέντρο αποφάσεων, διοικητικό και διαιτητικό".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου