ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κυπελλο Ελλαδος:Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0(pics+videos)

Κυπελλο Ελλαδος:Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0(pics+videos)

 09/01/2014

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε και νίκησε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Το pre game του αγωνα


 Aκρως ευδιαθετοι χαλαροι και ανετοι εφτασαν οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου  στο γηπεδο Γ.Καραισκακης.
Στο βιντεο που θα παρακολουθησετε θα δειτε το βλεμα του αποφασισμενου Τσορι στην καμερα λες και ηξερε ηδη τι αποτελεσματα θα εφερνε στην αναμετρηση, επισης το top  highlight του pre game ειναι ο Ρου Καρολ που εχει φορεσει τα ακουστικα στον Μεγιερι  εχει παρει το μικροφωνο και του παιρνει συνεντευξη .Δεν χρειαζονται να δεις και παρα πολλα για να καταλαβεις ποιο ειναι το κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου ακομα και απο τους δυο keeper  που εχουν τοσο καιρο να παιξουν.Ουτε μουτρα ουτε τιποτε, οι ανθρωποι ειναι αριστοι επαγγελματιες, και εδω πρεπει να δωσουμε και ενα μεγαλο μπραβο στον κοουτς μας , που διατηρει ετσι τα αποδυτηρια.

ΘΥΡΑ 7....
                                                                                                                      
Δεν φευγουμε απο εδω...

Δεν έφευγαν μετά το ματς (video)

Καμιά 50αριά «αρρωστάκια» της Θύρας 7 παρότι είχε τελειώσει 10 και πλέον λεπτά το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα, δεν έλεγαν να σταματήσουν το τραγούδι και τα συνθήματα.
Οι επαναλαμβανόμενες 4άρες του Θρύλου φαίνεται πως έχουν «μεθύσει» τους οπαδούς του, κάτι φάνηκε και μετά το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στον Ναό, που τελείωσε με ακόμα μία «ταφίρα» από τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Καμιά 50αριά άτομα από τον πυρήνα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, στο κέντρο της Θύρας 7, εκεί που τα τύμπανα βαράνε δυνατά, ενώ το ματς είχε τελειώσει πάνω από δέκα λεπτά και το γήπεδο είχε πλέον αδειάσει, παρέμεναν στις θέσεις τους και συνέχιζαν το τραγούδι και τα συνθήματα. Πόσο «αρρωστάκια» είσαστε ρε αδέρφια… μόνο εσείς!!!

Δείτε το video:
 

ΘΕΜΑ:
 Αυτό λίγο με τα καπνογόνα όμως τα πορτοκαλί που δε διαλύονται με τίποτα καλό θα ήταν να μην το συνεχίσουμε, γιατί εκτός ότι είναι κακό να τα εισπνέουμε όλοι μας, ενοχλούν και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και αρκετό κόσμο που δεν μπορεί να δει το παιχνίδι για αρκετή ώρα παρότι έχει πληρώσει κι αυτός εισιτήριο από το υστέρημά του...

 Ας παμε ομως στα αγωνιστικα...

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας «αγκάλιασε» η ομάδα μας. Στον πρώτο αγώνα της 3ης φάσης του θεσμού, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε τη νίκη με το επιβλητικό 4-0, όντας πλέον το απόλυτο «αφεντικό» ενόψει της ρεβάνς στις 22 Ιανουαρίου.

Αλλαγές είχε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή. Ο Μέγιερι επανήλθε στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Παπάζογλου, αριστερά ο Χολέβας και στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας. Στα χαφ ο Εντινγκά είχε καθαρά ανασταλτικό ρόλο και ο Μανιάτης περισσότερο δημιουργικό. Ο Ντομίνγκεζ ήταν μπροστά τους, συνδέοντας κέντρο και επίθεση. Στις πτέρυγες έπαιζαν αριστερά ο Βάις και δεξιά ο Κάμπελ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάικλ Ολαϊτάν, ένας παίκτης με διαρκή κίνηση και σπουδαία «έκρηξη» στο παιχνίδι του.

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα η εικόνα ήταν λίγο έως πολύ… γνωστή. Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι του και να βάλει στην περιοχή του τον Αστέρα. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, με δύο διαδοχικές ευκαιρίες στο 9’ και το 10’ «άγγιξε» το γκολ! Πρώτα ο Ντομίνγκεζ μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά με το αριστερό, με τον Γκοϊάν να του βάζει κόντρα και να σώζει το γκολ. Αμέσως μετά ο «Τσόρι» έκανε το «ένα-δύο» με τον Βάις, ο Σλοβάκος μπήκε στην περιοχή και πριν πλασάρει είδε τον Ερνάντεζ να μαζεύει την μπάλα! Η πίεση της ομάδας μας έγινε γκολ στο 17’. Ο Βάις έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε ωραία κοφτή «ντρίμπλα» στον Ταμπούρη, ο οποίος άπλωσε τα χέρια του και τον έσπρωξε, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ο διαιτητής Μάνταλος υπέδειξε ορθά το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο «Τσόρι». Ευστόχησε, νικώντας τον Ερνάντεζ και κάνοντας το 1-0! Στο 20’ ο Παπάζογλου έκανε καλό σουτ έξω από την περιοχή, με το αριστερό, με τον Ερνάντεζ να μπλοκάρει σταθερά. Στο 26’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Παπάζογλου βρήκε με πλάγιο τον Ολαϊτάν μέσα στην περιοχή και δεξιά και εκείνος κοντρόλαρε και γύρισε προς τη μικρή περιοχή. Ο «Τσόρι» δεν πρόλαβε να πάρει την κεφαλιά από τον Γκοϊάν, όμως η μπάλα στρώθηκε στο δεύτερο δοκάρι στον Βάις. Ο Σλοβάκος έκανε μονοκόμματο σουτ και είδε τον Ερνάντεζ να μπλοκάρει, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Στο πρώτο αυτό κομμάτι του αγώνα, μέχρι το 30λεπτο, ο Ολυμπιακός έψαχνε πολύ την ανάπτυξη από τα άκρα. Όπως δουλεύει, άλλωστε, καθημερινά στις προπονήσεις του. Η μπάλα περνούσε πολύ από τον άξονα και τον Ντομίνγκεζ, όμως αμέσως έβγαινε στα άκρα, με τον Χολέβα και τον Παπάζογλου να έχουν πολύ ενεργό ρόλο στο παιχνίδι! Αμφότεροι βοηθούσαν ιδιαίτερα τον Βάις και τον Κάμπελ αντίστοιχα. Ο Ολαϊτάν ήταν πολύ κινητικός στην επίθεση, έχοντας καλή συνεργασία με τον Ντομίνγκεζ. Στο 34’ ο Αστέρας είχε την πρώτη του καλή φάση στο ματς. Ο Κοντοές βγήκε αμαρκάριστος από αριστερά και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ο Ουσέρο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Χολέβα. Ο Μέγιερι ήλεγχε την φάση. Η υπεροχή της ομάδας μας διατηρήθηκε και μετουσιώθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στο 35’. Ο Ντομίνγκεζ έκανε από τον άξονα ωραία πάσα στον Χολέβα, αριστερά. Εκείνος μπήκε στην περιοχή και γύρισε παράλληλα. Ο Ερνάντεζ δεν μπόρεσε να μαζέψει την μπάλα και εκείνη έφτασε στον Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός κοντρόλαρε και πλάσαρε σε κενή εστία, ουσιαστικά, γράφοντας το 2-0 για τον Θρύλο!

Στα εναπομείναντα δέκα λεπτά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Θρύλος δεν είχε ιδιαίτερη πίεση. Διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να πάει και με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ωστόσο, ο διαιτητής Μάνταλος δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ολαϊτάν μέσα στην περιοχή από τον Ζησόπουλο (τον κράτησε καθαρά) και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0. Λίγο νωρίτερα, στο 44’, ο διαιτητής Μάνταλος απέβαλε ορθά τον Μπαράλες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο παίκτης του Αστέρα… διαφώνησε με απόφαση για εις βάρος του χέρι και πέταξε την μπάλα στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Η επανάληψη άρχισε με τον Μπονγκ να περνάει στο ματς αντί του Σιόβα και να παίρνει την θέση του στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Κώστα Μανωλά. Στο 49’ ο Βάις, ο Μανιάτης και ο «Τσόρι»... έκρυψαν την μπάλα, η οποία εμφανίστηκε ξανά στα πόδια του Σλοβάκου! Ο Βάις έκανε όμως αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ερνάντεζ μπλόκαρε την μπάλα. Το 2-0 διατηρούνταν.. σβηστά για την ομάδα μας και ο «Τσόρι» απολάμβανε το χειροκρότημα του κόσμου όταν έσπευδε στο 54’ να εκτελέσει κόρνερ. Στο 56’, μάλιστα, στην εξέλιξη του κόρνερ που δεν απέφερε κάτι σημαντικό για τον Θρύλο, ήρθε το 3-0! Ο Βάις πήρε την μπάλα από δεξιά και με πανέμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Μανιάτη μέσα στην περιοχή. Ο αρχηγός του Θρύλου πλησίασε το τέρμα, από δεξιά πάντα και γύρισε παράλληλα, στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα. Εκεί ο Γκαετάν Μπονγκ είχε προωθηθεί και με πλασέ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για τρίτη φορά στο ματς! Ο Θρύλος είχε κάνει ήδη ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και πλέον, με το άγχος να έχει περάσει για τα καλά στους Αρκάδες, η ομάδα μας κυνηγούσε το θέαμα, το ευρύ σκορ, τις εντυπώσεις και το να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους στις εξέδρες!

Στο 60’ ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν! Ότι παίζει όλα τα ματς στο 100%, ότι θέλει με αστείρευτο πάθος όλους τους τίτλους που διεκδικεί και ότι για να βρεθεί ομάδα που θα τον κάνει να στραβοπατήσει χρειάζεται… θαύμα! Ο Παπάζογλου έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Ερνάντεζ, προφανέστατα επηρεασμένος από το εις βάρος της ομάδας του σκορ και αποτέλεσμα, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ενώ αρχικά την μπλόκαρε! Ο Ολαϊτάν ήταν εκεί που έπρεπε. Άρπαξε την ευκαιρία και με ένα απλό πλασέ πέτυχε το 4-0 και σε μεγάλο βαθμό έγραψε σενάριο… πρόκρισης για την ομάδα μας από το πρώτο κιόλας ματς, απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο, όπως ο Αστέρας Τρίπολης! Λίγη ώρα μετά, στο 63’ ο Μασάντο πήρε την θέση του αρχηγού Γιάννη Μανιάτη στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι καταχειροκροτήθηκαν! Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει από τα δεξιά, με τον Παπάζογλου να είναι σε πολύ καλή μέρα και τους συμπαίκτες του να το εκμεταλλεύονται δεόντως. Ο Έλληνας αμυντικός είχε ίσως τις περισσότερες σέντρες στο ματς, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν… συστημένες! Μία από αυτές βρήκε τον Μανωλά στο 67’, όμως ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι, σε αντεπίθεση!

Στο 69’ ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο του Πελέ με την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ντομίνγκεζ παραχώρησε την θέση του στον αγωνιστικό χώρο και εισέπραξε θερμό χειροκρότημα! Ο Πελέ μπήκε στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκε, με τον κόσμο της ομάδας μας να του εύχεται με αυτό τον τρόπο «καλορίζικος»! Πέρασε άμεσα στο κέντρο, ενώ στο 72’ εκτέλεσε και την πρώτη του στημένη φάση ως παίκτης του Θρύλου, ένα κόρνερ από δεξιά. Φανταστική μπαλιά του Μπονγκ στον Χολέβα στο 75’ έβγαλε τον Έλληνα μπακ μόνο του αριστερά. Εκείνος μπήκε στην περιοχή και έκανε παράλληλο γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στον Γκοϊάν και πέρασε… χιλιοστά πάνω από το δοκάρι του Ερνάντεζ, ο οποίος αιφνιδιάστηκε! Ο Πελέ έδειξε λίγο από το πλούσιο ταλέντο του στο 77’, όταν βρήκε χώρο στον άξονα και λίγο προς τα δεξιά και εξαπέλυσε δυνατό σουτ. Η μπάλα πήρε φάλτσο αλλά εντέλει δεν… μπέρδεψε τον Ερνάντεζ, ο οποίος έπεσε και μπλόκαρε με υπερένταση!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν δέχθηκε σχεδόν καθόλου πίεση από τον Αστέρα στο δεύτερο μέρος, ο Μπονγκ ανταποκρίθηκε ιδανικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα ως κεντρικός αμυντικός, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στον προπονητή του που τον χρησιμοποίησε σε αυτή τη θέση.
Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών, ο Ολαϊτάν είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ένα σουτ του Καράσκο στο 86’ που σταμάτησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Μέγιερι δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να γευτούν τη χαρά του γκολ, με το 4-0 να διατηρείται μέχρι τέλους και την ομάδα μας να βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, ενόψει της ρεβάνς στις 22 Ιανουαρίου στην Τρίπολη!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας (46’ Μπονγκ), Χολέβας, Εντινγκά, Μανιάτης (63’ Μασάντο), Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκεζ (70’ Πελέ), Ολαϊτάν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Μουνάφο (72’ Καράσκο), Ουσέρο, Μπαράλες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα (64’ Σανκαρέ), Ουρτάδο (46’ Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό.

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 17’ Ντομίνγκεζ (πέν.), 35’ Κάμπελ, 56’ Μπονγκ, 60’ Κάμπελ / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Μάνταλος (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Π. Κωσταράς (Αιτ/νίας), Κ. Χασάν (Ξάνθης)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Δ. Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66’ Χολέβας / 43’ Μπαράλες, 62’ Κάφα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 44’ Μπαράλες (2η κίτρινη)
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Τα goal και τα  highlights της αναμετρησης


Ο MVP

Ο Ολυμπιακούς είχε αρκετούς παίκτες σε καλή ημέρα, ωστόσο η διπλή ενέργεια του Χολέμπας στο δίλεπτο 34' - 35' έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Ο 29χρονος άσος πρώτα έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Ουσέρο και αμέσως μετά έφτιαξε το γκολ του Κάμπελ για το 2-0.

Η απογοήτευση

Ο Μπαράλες δίχως αμφιβολία. Ο φορ του Αστέρα πρόλαβε να δεχθεί δύο εντελώς αψυχολόγητες κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Στερώντας ουσιαστικά στους συμπαίκτες του την δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι καλό στο Φάληρο.

Όλα καλά με Σιόβα

Όλα καλά με Σιόβα
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίτσελ έβγαλε τον Σιόβα και πέρασε στη θέση του τον Μπονγκ. Μια αλλαγή που δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός προέρχονταν από τραυματισμό. Κι δεν υπήρχε λόγος να φορτσάρει και να «πιεστεί» για 90 λεπτά. Οπότε αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους.
Θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ισπανού προπονητή για το ματς με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο Περιστέρι. Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00, στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.


 Τι σας άρεσε περισσότερο πέρα από το σκορ που σας δίνει την πρόκριση; Αυτή η διάθεση των παικτών σας, η εικόνα που είχαν και η οποία θύμισε την ομάδα πριν από τις γιορτές;
Έχουμε παίξει πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μας και πιστεύω ότι ίσως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Έχουμε παίξει σαν μία πραγματική ομάδα. Με ένταση, με υπομονή, αλλά κυρίως με μεγάλο βάθος στο παιχνίδι μας. Κάθε φάση, η οποία παίχτηκε σήμερα ήταν εκτέλεση όσων δουλεύουμε καθημερινά, όσων έχουμε προετοιμάσει. Δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος. Το αποτέλεσμα είναι καλό για το παιχνίδι της Τρίπολης, αλλά η αίσθηση που αφήσαμε είναι καταπληκτική. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι απλό να κερδίσεις τον Αστέρα και πόσω μάλλον με τέσσερα γκολ διαφορά.

Είδαμε μία ομάδα με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Πιστεύετε ότι ένα από τα κλειδιά της φετινής πορείας του Ολυμπιακού είναι ότι έχετε καταφέρετε να κρατήσετε σε εγρήγορση όλους τους παίκτες της ομάδας σας;
Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες και αυτό θέλαμε από την αρχή. Αυτό έβλεπε κατά τη διάρκεια του ματς. Δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά όσες αλλαγές και να κάνουμε. Οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν και αυτό μας ωφελεί. Οι παίκτες δεν κουράζονται ποτέ να αγωνίζονται, να κερδίζουν και αυτό είναι κάτι που τους έχω ζητήσει από την αρχή της χρονιάς. Ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι και το τέλος. Δεν είναι ένα θέμα που έχει να κάνει μόνο με μαθηματικά, να μοιράσουμε δηλαδή τα λεπτά συμμετοχής. Όλοι αξίζουν να χρησιμοποιηθούν.

Με αφορμή το τελευταίο που είπατε, τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα θέμα πριν από τις γιορτές ή μετά τις γιορτές, πώς θα παρουσιάζεται η ομάδα. Φέτος βλέπουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Είναι θέμα συναγωνισμού των παικτών, είναι θέμα νοοτροπίας, της φιλοσοφίας; Πού το αποδίδει;
Είναι κάτι το οποίο ήταν ο στόχος μας από την ημέρα που ξεκινήσαμε. Φυσικά και οφείλεται στη νοοτροπία των παικτών. Όταν συμπεριφέρονται σωστά, τότε και ο προπονητής παίρνει δύναμη. Όλα εξαρτώνται από αυτούς. Μπορούμε να πούμε ότι σχεδόν μετά από πέντε μήνες από την έναρξη της χρονιάς, έχουμε αποκτήσει μία ισχυρή προσωπικότητα της ομάδας, είναι καθοριστική και παίζει με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχει κόσμος που μιλάει απλώς άσχημα για τους αντιπάλους μας. Τα αποτελέσματα όμως δείχνουν ότι πρέπει να μιλάει ο κόσμος καλά για εμάς και όχι άσχημα για τους αντιπάλους. Είναι πολλά τα ματς που έχουμε κερδίσει, πολλά τα γκολ, είναι πολλοί οι σκόρερ. Δεν γίνεται να μην είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν 4-0 και ακολουθεί το ματς στο Περιστέρι, είδαμε τους παίκτες σας να πιέζουν. Είναι κάτι που το ζητάτε για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα σας στα ματς με την Μάντσεστερ; Και επίσης, θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Πελέ.
Ακόμα και πριν μάθουμε ότι θα παίξουμε με την Μάντσεστερ, ήταν κάτι που το ζητούσαμε και το απαιτούσαμε. Να πιέζουν, να τρέχουν, να παίζουν καλά. Είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους ποδοσφαιριστές μας, είναι και οι ίδιοι χαρούμενοι. Αυτό που βλέπουν, αρέσει και στον κόσμο, γιατί ξέρει ότι όταν έρχεται να δει την ομάδα θα του δώσει χαρά και θα τον ευχαριστήσει. Όσον αφορά στον Πελέ, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Είναι υψηλής ποιότητας παίκτης. Είναι κεντρικός ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλό σουτ, ξέρει να ερμηνεύει το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε γιατί αυξάνει τον συναγωνισμό των ποδοσφαιριστών μας. Ο Πελέ ξέρει να εκτελεί καλά τα στημένα, πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί πολύ στην τακτική. Θέλουμε και έχουμε ζητήσει από αυτόν και όχι μόνο από αυτόν, να χάσει και λίγο βάρος για να συνεχίσει. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει, όχι μόνο με το παιχνίδι του, αλλά και με την παρουσία του.

 

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
 
 
Πελέ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου εμφάνιση στον Ολυμπιακό και για την υποδοχή που μου επεφύλαξε ο κόσμος. Και φυσικά για την άνετη νίκη της ομάδας.
Απ’ την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για τη νέα μου ομάδα για τους στόχους της. Το θέμα είναι να ξεκινήσω να παίζω για τα καλά, να βρω ρυθμό και αποδείξω το τι αξίζω».

Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ:
«Κλειδί της νίκης μας ήταν η σοβαρότητα και η ένταση που είχαμε στο ματς. Επίσης η υπομονή που είχαμε.
Το γεγονός πως σκοράραμε σε καθοριστικά στοιχεία του αγώνα έπαιξε ακόμα σημαντικό ρόλο. Όσο για μένα δεν ξέρω εάν είμαι στην τοπ φόρμα μου. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.
Δουλεύω για να είμαι έτοιμος για τον προπονητή και την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος σε κάθε ματς. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνέχεια καλύτερος.
Για τον Ατρόμητο με τον οποίο παίζουμε στην συνέχεια σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Να πάμε με σοβαρότητα. Να πάρουμε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα και να κρατήσουμε την διαφορά που έχουμε στην κορυφή».

Βεργέτης: "Στράβωσε το παιχνίδι"

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στάθηκε στην αποβολή του Μπαράλες, υπογραμμίζοντας πως το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου:


"Κληθήκαμε να βγάλουμε εις πέρας ένα δύσκολο ματς. Το ξέραμε από πριν, έχοντας στο μυαλό μας ότι υπάρχει και ρεβάνς. Θελήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φύγουμε με ένα αποτέλεσμα που θα μας άφηνε ελπίδες. Δυστυχώς με το πέναλτι που δόθηκε δεν καταφέραμε από νωρίς να το πράξουμε αυτό. Μετά το πέναλτι είχαμε τον έλεγχο, τον ρυθμό, βγάλαμε κάποιες απειλητικές επιθέσεις, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε δεύτερο γκολ, ήρθε και η αποβολή και έγινε δύσκολο το έργο μας".

Βλέπαμε τους παίκτες σας πολλές φορές εκνευρισμένους. Έχετε παράπονα για τη διαιτησία; Και επίσης, ένα σχόλιο για την κίνηση του Μπαράλες που του στοίχισε την κόκκινη.

"Θεωρώ ότι η αποβολή του Μπαράλες ήταν απόρροια μίας επιπόλαιης ενέργειας του παίκτη μου. Ενας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του και να είναι συγκεντρωμένος στο έργο που έχει να κάνει στο γήπεδο. Ειδικά όταν έχει κάρτα. Σε ό,τι αφορά τον εκνευρισμό, θεωρώ ότι τα παιδιά αμφισβήτησαν την απόφαση του πέναλτι, υπήρχε και το προηγούμενο του πρωταθλήματος και αυτά έφεραν εκνευρισμό στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε στο ημίχρονο, αλλά σε κάποιο βαθμό το καταφέραμε και σε κάποιον όχι".

Σε σχέση με το πρωτάθλημα που δυσκολέψατε περισσότερο τον Ολυμπιακό, εκτιμάτε ότι οφείλεται καθαρά στο πέναλτι η εικόνα που παρουσιάσατε;

"Όχι απόλυτα. Μετά το πέναλτι ήμασταν πολύ καλοί. Κυκλοφορήσαμε αρκετά καλά την μπάλα. Θεωρώ ότι μετά το πέναλτι θυμίσαμε την ομάδα προ ενός μηνός που παίξαμε εδώ για το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το δεύτερο γκολ και πολύ περισσότερο η αποβολή, δεν μας άφησε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο".

Ήταν τόσο κακός ο Αστέρας ή τόσο καλός ο Ολυμπιακός;

"Ο Ολυμπιακός ήταν καλός αναμφισβήτητα. Ο Αστέρας δεν ήταν κακός ειδικά στο πρώτο μέρος, απλώς στράβωσε το παιχνίδι, όπως λέμε. Το δεύτερο γκολ ήταν σκληρό και η αποβολή μας βάρυνε ακόμα περισσότερο".

Θεοδωρίδης: "Θα πάμε στην Τρίπολη πάρα πολύ σοβαροί"

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρός και στη ρεβάνς της Τρίπολης στις 22 Ιανουαρίου.
Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 4-0 για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports.

"Ποτέ δεν σφραγίζεις κανένα εισιτήριο αν δεν έχεις προκριθεί. Εγώ αυτά τα αφήνω στην άκρη. Θα πάμε στην Τρίπολη πάρα πολύ σοβαροί σαν το αποτέλεσμα να είναι 0-0. Ξέρεται τη νοοτροπία μου και ξέρεται πως ενεργεί ο Ολυμπιακός. Σήμερα (σ.σ. χθες) πραγματικά κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές. Μπήκαν νέα παιδιά μέσα και ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ γρήγορη ομάδα. Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πολύ γρήγορη ομάδα. Μετά το 4-0 όπως ήταν φυσικό σταματήσανε και κοιτούσαν πως θα περάσει η ώρα γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας.

Ξεκινάμε από αυτό με τον Ατρόμητο όπου για εμένα είναι κομβικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί με τον Ατρόμητο, να προσέξουμε πάρα πολύ το παιχνίδι, να παίξουμε πάρα πολύ σοβαρά για να το κερδίσουμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για τον σημερινό Ολυμπιακό και εύχομαι όλη η χρονιά να μας πάει έτσι.

Από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός πάντα παρουσιάζει μία κάμψη και αυτό είναι φυσιολογικό. Μπορεί γιατί οι παίκτες παίρνουν άδειες, μπορεί γιατί όταν επιστρέφουν υπάρχουν επίπονες προπονήσεις και μέχρι να επανέλθουν περνούν 15 ημέρες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι γιατί έχουμε και πληθώρα παικτών", δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου