ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ποιανου τα πουλας αυτα ρε Υπουργουλη?

 Ποιανου τα πουλας αυτα ρε Υπουργουλη?

 06/01/2014

 Μας ειδες αλευρωμενους και μας περασες για μυλωναδες ρε Υπουργουλη?

Προσεχε ,μην σκισεις κανενα καλτσον στον βασικο σας χρηματοδοτη, το φιλαρακι σας που σας βοηθησε να ξεφορτωθειτε τον ΟΠΑΠ βαφτιζωντας το...μεταρυθμιση.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ? Που ειναι εκεινα τα μετρα που λεγατε οτι θα συλαμβανονται ακομα και οι Προεδροι των ομαδων σε περιπτωση επεισοδιων?Μηπως δεν μετραει ο νομος για την Γ Εθνικη? αν ειναι ετσι πεστο μας να το ξερουμε...Ασε ..χορτασαμε απο τις παπαριες σας και με ευχολογια να βαλουν μυαλο οι ανεγκεφαλοι δουλεια δεν γινεται Υπουργουλη μου...θελει τσεκουρι και φωτια σε οσους τολμησουν να καταστρεφουν Ελληνικες περιουσιες γιατι το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι η διασκεδαση των φτωχων Ελληνων και οι  δημοσιες σχεσεις των πλουσιων, δυστυχως.

Αφηστε λοιπον την μοναδικη διασκεδαση των απλων ανθρωπων που τους εχετε μετατρεψει σε εξαγριωμενους χουλιγκαν και τους χρησιμοποιειτε κατα το δοκουν. 

Πρεπει να τηρηθει ο νομος που ψηφισατε κατα γραμμα χωρις διακρισεις , αλλα ξερουμε οτι δεν θα γινει ποτε κατι τετοιο παρα μονο αν αυτοι που θα κανουν τα επεισοδια θα ειναι γαυροι...

Αντε γεια Υπουργουλη...καλο το ποιημα αλλα αλλου οχι σε μας...

Ιδου τι δηλωσε ο...Υπουργουλης...

Ανδριανός: «Θα καταπολεμήσουμε τη βία»

Τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα καταπολεμήσει τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα εξέφρασε ο Γιάννης Ανδριανός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ανδριανός: «Θα καταπολεμήσουμε τη βία»06/01/2014
Τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα καταπολεμήσει τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα εξέφρασε ο Γιάννης Ανδριανός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι βούληση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, και θα το κάνουμε», προσέθεσε ο υφυπουργός αθλητισμού, ο οποίος όμως επεσήμανε ότι για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβάλλουν όλοι οι φορείς.

Μάλιστα, κάλεσε όλους τους φορείς που εμπλέκονται με το φαινόμενο αυτό να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κώστα Μιαούλη:

-για τα επεισόδια στο Αιγάλεω: «Εύχομαι η σημερινή γιορτή να φωτίσει αυτούς τους ανεγκέφαλους».

-για το θέμα της βίας: «Είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα. Όπως κάθε πρόβλημα οξύνεται σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Πρέπει να κινηθούμε σε πολλά μέτωπα. Αναφέρομαι στον νέο Αθλητιμό Νόμο ο οποίος ετοιμάζεται. Καλώ όλους τους φορείς να καταθέσουν ρις προτάσεις τους γιατί αν δεν συμβάλουν όλοι, το καρκίνωμα αυτό δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί.

Ο οπαδικός Τύπος πρέπει να το καταδικάζει αυτό το φαινόμενο. Η βούληση της Πολιτείας είναι δεδομένη και θα αντιμετωπιστεί όπως και πολλά προβλήματα που ταλάνιζαν τη χώρα. Όλα τα κόμματα πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε λύση. Ο αθλητισμός ενώνει και πρέπει να μας βρει ενωμένους απέναντί στο φαινόμενο αυτό.

Αντιμετωπίστηκε σε πολλές χώρες και θα το αντιμετωπίσουμε κι εμείς. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να συμβάλουν ενεργά με την στάση τους και να μην ρίχνουμε «λάδι στη φωτιά» σε τέτοια φαινόμενα. Φαινόμενα που αποτρέπουν την οικογένεια να μην μπορεί να πάει στο γήπεδο»

-για τον νέο αθλητικό νόμο: «Γίνεται μια σοβαρή δουλειά. Πρέπει να καλύψουμε όποιο νομοθετικό κενό υπάρχει και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους να το καταπολεμήσουμε. Νομίζω ότι οι φορείς, οι συνδικαλιστικές Ενώσεις των δημοσιογράφων πρέπει να συμβάλουν για να μην ρίχνουμε «λάδι στη φωτιά» με τα πρωτοσέλιδα. Αν καθίσουμε σε ένα τραπέζι είναι καλύτερη η λύση.

Αυτές τις περιόδους υπάρχει ο κίνδυνος τα φαινόμενα αυτά να πάρουν έκταση. Η βούληση της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο και θα το κάνουμε».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου