ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ετσι θα φιαξεις το ποδοσφαιρο και θα κανεις μεγαλη την αεκ κυριε Μελισσανιδη...?

Ετσι θα φιαξεις το ποδοσφαιρο και θα κανεις μεγαλη την αεκ κυριε Μελισσανιδη...? 

06/01/2014
Να εισαι σιγουρος κυριε Μελισανιδη οτι οσα γραφω δεν τα γραφω απο ιδιοτελεια η με σκοπο να κανω κακο στην ΑΕΚ...το κακο της το εχετε κανει πρωτα απολα ολοι εσεις που την εχετε διοικησει ολα αυτα τα χρονια...
Απλα σαν φιλαθλος-οπαδος βαρεθηκα να βλεπω επεισοδια σε αυτο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και ανθρωπους να μην τιμωρουνται με την ανοχη της πελατειακης σχεσης των παραγοντων με την Πολιτεια.
Στο ντουκου θα περασει και αυτο αλλα και τα επεισοδια με τις συληψεις στην ΓΑΔΑ του βαζελα, ουτε ο Θωμαιδης βγηκε να πει τιποτε και αν πει τιποτε θα ειναι πασαλειψατερ σε συγκριση με οσα εγιναν ακομα κ
αι ολα τα ΜΜΕ σημερα εγραφαν δυο λογακια γιαυτο και 2-3 βιντεακια και παπαλα...
ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΙ ΟΜΩΣ? ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΜΕΛΑΝΙ ΣΤΙς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ..για να βγουν τα σπασμενα που δεν βγηκαν τοις προηγουμενες μερες ετσι?
Δεν πουλαει το θεμα αν δεν ειναι...ερυθρολευκο...δυστυχως.
Αλλα για να παμε σε σενα κυριε Τιγρη που μας εσκασες μυτη σαν Σωτηρας για να σωσεις το κατεστραμενο αεκακι που χρονια τωρα το παρακολουθουσες σαν γυπας να ψοφησει τελειως και να το πεταξεις στην Γ εθνικη και να το αναστησεις παλι και να αναδειχθεις σωτηρας...και πανω απολα να μην δωσεις μια απο τα χρεη...
Να πεσει η ομαδα στην Γ εθνικη και να γραφτει στην ιστορια της , αλλα να γλυτωσουμε τα λεφτα...
Κατι που του δεν εκανε ο Σωκρατης Κοκκαλης...ο Ολυμπιακος δεν πεφτει κατηγορια, και τασκασε ντανγκα-ντανγκα, ολα οσα χρωσταγαν οι προηγουμενοι...αρκει ο Θρυλος να μην πεσει ποτε..αυτος ειναι Προεδρος με αρχιδια και οχι αρχιδια προεδρος κυριε Μελισσανιδη...
Εσυ δεν του μοιαζεις ουτε εχεις τις ηγετικες του ικανοτητες ουτε σε μια τριχα απο τα φρυδια του...
Ποιος εισαι εσυ που ηρθεςν να εξυγιανεις το μπουρδελο Ελληνικο ποδοσφαιρο? Εσυ που ειχες βαλει για καλα το χερακι σου πριν αποσυρθεις  για να γινει τοσο μπουρδελο?
Ο Προεδρος του πεστε κατω και...σβηστε τα φωτα? οΠροεδρος που με το που εσκασε ξανα μυτη με υφος Μεγαλοσωτηρα σε αυτους που πουλησες στον Τροχανα και δεν ειχαν που να πιαστουν? Εσυ που με το που εσκασες μυτη συναντηθηκες με τους χειροτερους του Ελληνικου ποδοσφαιρου τον Αλαφουζο και τον Σαβιδη για κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου, εσυ που δηλωνεις παντου, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ?
ΠΟΙΑ ΡΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ? ΤΟ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ Η ΤΟ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ?
Αξεχαστες οι τακτικες σου...εσυ ηρθες να μας πουλησεις ταπεινοφροσυνη και οπαδικη αγαπη στην ομαδα?
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΤΙΓΡΗ...
Προσφατα ειδαμε το αλλο καλοπαιδο τον τρελο Κακετση στο καναλι χωρις αδεια λειτουργιας του κολητου σου του Αλαφουζου το ΣΚΑΙ να βγαζει χωλη για τον νυν Προεδρο του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη που και σε αυτον δεν μοιαζεις ουτε στα...κορδονια του,και εκτος απο την χωλη που εβγαλε μονο που δεν συνουσιαστηκε on air  οταν ανεφερε το ονομα σου αναφερομενος στην παλια σας φιλια απο τοτε που ειχατε τα μπουζουκαδικα και τα μπραβιλικια.
Και μολις περασαν λιγες μερες να και τα θλιβερα επεισοδια στο Αιγαλεω....
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ αεκακι ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ?ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....
Δεν περιμεναμε τιποτε αλλο...εκανες αυτο που περιμεναμε ολοι οσοι που σε γνωριζαμε απο τα παλια...
Και να ξερεις περιμενουμε ακομα χειροτερα και ξερουμε πως ουτε θα τιμωρηθεις ουτε εσυ αλλα ουτε το αεκακι.
Εκμεταλευτηκες την συγκυρια της δυστυχιας της αεκ και την πηρες χωρις μια και τα ξεπουληματα που εχουν βαφτισει μεταρυθμισεις οι Κυβερνητικοι πουθεναδες και τσιμπισες και τον ΟΠΑΠ και εισαι και παλι μαγκας απο εκει που ησουν χαμενος και με την αεκ γραμενη να μην πω που...κυριε μεγαλοσωτηρα.
Ετσι και  επαιρνε ο Μαρινακης τον ΟΠΑΠ? ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑ ΛΕΜΕ, ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...Με σενα ομως ειναι απλα μια μεταρυθμιση της Κυβερνησης.
Αισιοδοξω απο φυσιν αλλα σιγουρα θα βγω λαθος...
Τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα...Θα δουμε πραγματα και θαυματα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Αμα βλεπεις κρυφες συναντησεις και μετα δηλωσεις χωρις ντροπη που λενε...ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...τι μπορεις να περιμενεις?
Δυστυχως οπαδοι με μυαλο και υγιη σκεψη γιατι σε αυτους απευθυνομαι, οτι χρωμα φανελα και να φορανε, εχω πει κατα καιρουςοτι, θελω υγιη αθλητικα σωματεια , γηπεδα, εγκαταστασεις για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ για καλυτερο ποδοσφαιρο αλλα για να γφινουν ολα υτα χρειαζονται και υγιεις διοικησεις με λαμογια του παρελθοντος που το οδηγησαν εκει.
Θα μου πειτε τρελος εισαι? ο Ολυμπιακος ναναι καλα και ολοι οι αλλοι να πανα να...
ΟΧΙ, εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης ναι καλη η φανατιλα και η οπαδιλα αλλα θελουμε και θεαμα θελουμε και γηπεδα να πηγαινει η ομαδα μου να παιζει μπαλλα και μετακινηση οπαδων και σωστη διαιτησια και οχι καθοδηγουμενη.
Για να τελειωνουμε , με διοικησεις που κανουν κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ολα αυτα που αναφερω δεν προκειται να συμβουν ποτε..

MΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου