ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Έχουμε δύσκολο έργο κόντρα στην Αρμάνι»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε δύσκολο έργο κόντρα στην Αρμάνι»

09/01/2014
 «Οι συγκυρίες δεν μας ευνοούν. Έχουμε δύσκολη αποστολή», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ιταλία, ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (9/1, 21:45).

Μπαρτζώκας: «Έχουμε δύσκολο έργο κόντρα στην Αρμάνι»
Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Top 16, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ιταλία.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην απόκτηση του Τζαμάριο Μουν, τονίζοντας πως τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αθλητικότητα, το περιφερειακό σουτ, αλλά και ευελιξία του στις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί. Ακόμη, επισήμανε πως περιμένει να προσαρμοστεί στην ομάδα και να τη βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Για τον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι και για την απόκτηση του Τζαμάριο Μουν:
«Έχουμε δύσκολη αποστολή, εμείς πηγαίνουμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Οι συγκυρίες δεν μας ευνοούν. Έχουμε πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που θα παίξουμε λόγω των τραυματισμών. Ο Πέτγουεϊ θα μείνει αρκετό καιρό έξω και εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια, έτσι η απόκτηση ενός παίκτη για αυτή τη θέση ήταν απαραίτητη. Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά. Ελπίζω ο Μουν να γίνει σύντομα μέρος της ομάδας μας και αυτό να φανεί στο γήπεδο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αθλητικότητα, το καλό περιφερειακό σουτ, αλλά και η ευελιξία ότι μπορεί να παίξει και στη θέση τρία».

Για την Αρμάνι:
«Η Αρμάνι έχει ψηλούς ποιοτικούς παίκτες που δίνουν βάθος στην ομάδα τους. Το ρόστερ της Αρμάνι κατά ένα μεγάλο μέρος είναι ο προπονητής και οι παίκτες της Σιένα που έχουν αρκετή εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Έχουμε δύσκολη αποστολή».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου