ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Σημερα ολοι ΣΕΦ-Δηλωσεις Ντάνστον

Σημερα ολοι ΣΕΦ-Δηλωσεις Ντάνστον

Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Νέα Κηφισιά στο ΣΕΦ, την Κυριακή (5/1, 19:15), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Μπράιντ Ντάνστον μίλησε για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους. Εκτός ο Πέτγουεϊ, αμφίβολος ο Κατσίβελης.
Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ Δημουλάς (Νέα Κηφισιά πιο απλά), υπογραμμίζοντας πως αυτό που ζητάνε οι ερυθρόλευκοι είναι να έχουν υγεία και να μπορούν να παίζουν όλοι μαζί.
"Μέσα σε λίγα 24ωρα καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα ματς. Αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στην ελληνική λίγκα και αυτό θα γίνει μόνο εάν παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Στη Δράμα είδαμε πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς και εάν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπορείς να πάθεις ζημιά. Και την πάθαμε. Τώρα γυρίζουμε τον διακόπτη και θέλουμε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη. Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε υγεία και να μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί".

Στο μεταξύ, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς είναι τραυματίας, ενώ το πρωί της Κυριακής (5/1) θα ξεκαθαριστεί αν ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου