ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βαρύ το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο Αιγάλεω-ΑΕΚ

Βαρύ το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο Αιγάλεω-ΑΕΚ

07/01/2014

Το κατηγορητήριο αποδείχθηκε πολύ βαρύ για τους συμμετέχοντες στα επεισόδια στο ματς του Αιγάλεω με την ΑΕΚ, στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» μετά και την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Έξι συλλήψεις και 48 προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν για τα επεισόδια του ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ, στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», και το κατηγορητήριο «καίει» τους εμπλεκόμενους.

Μετά από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ γίνεται ξεκάθαρο πως οι συμμετέχοντες στα επεισόδια θα έχουν σοβαρό πρόβλημα με το νόμο, καθώς γίνεται λόγος για παραβίαση των Νόμων Πέρι Όπλων, αλλά και για εξαρτησιογόνες ουσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

"Χθες (5-1-2014) το μεσημέρι πριν και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», οπαδοί των δύο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων που επενέβησαν.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις συνελήφθησαν έξι (6) άτομα και προσήχθησαν άλλα σαράντα οκτώ (48) άτομα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί ηλικίας 18-43 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της αντίστασης και της παράβασης των Νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια συνεχίζεται".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου