ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Δεν το πιστευε ο Λάνγκφορντ (video)

Δεν το πιστευε ο Λάνγκφορντ (video)

 10/01/2014
Σημαντική και προς την σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό ο Κιθ Λάνγκφορντ, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του www.sport-fm.gr.

Έχοντας πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε κάθε λόγο να χαμογελά. Δεν κερδίζεις κάθε μέρα με 30 πόντους διαφορά τον πρωταθλητή Ευρώπης, όμως ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, φάνηκε προσγειωμένος. Απέδωσε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες για τον ρόλο που έχουν παίξει στην επιθετική του… ανάδειξη οι Χάκετ και Μος και χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια που κάνει η Αρμάνι να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

«Έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και έφτασε σε μεγάλες επιτυχίες» ήταν η… «ψαγμένη» ατάκα του Λάνγκφορντ για τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους όπως τόνισε σέβεται απόλυτα για όλα όσα έχουν κάνει.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Κιθ Λάνγκφορντ, στο www.sport-fm.gr και στον Νίκο Ζέρβα:
-Κιθ, συγχαρητήρια, δεν είναι και εύκολο να νικάς 30 πόντους τον πρωταθλητή Ευρώπης…
«Σίγουρα, είναι μία μεγάλη βραδιά για εμάς, αλλά ειδικά για τους φιλάθλους μας και το κ. Αρμάνι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν εργαστεί σκληρά για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω ότι απόψε έγινε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Ήταν μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα. Η ομάδα όμως έδειξε ότι μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερη».

-Παίξατε εξαιρετικά σε επίθεση και άμυνα, αλλά ποιο θεωρείς το σημαντικότερο στοιχείο που σας οδήγησε σε αυτό τον θρίαμβο;
«Παρόλο που βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που ίσως και να έκριναν την αναμέτρηση νωρίς, θεωρώ πως αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η άμυνα μας. Εκεί υστερήσαμε σε πολλά παιχνίδια φέτος και από τη στιγμή που με μία τόσο καλή ομάδα πήγαμε τόσο καλά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, θα πρέπει να αποτελέσει “οδηγό” μας στο υπόλοιπο της σεζόν».

-Περιορίσατε σημαντικά και τη δημιουργία του Σπανούλη…
«Φυσικά και αυτό ήταν το πρώτο βήμα για τη νίκη. Έχουμε αρκετά ψηλά και αθλητικά παιδιά στην ομάδα, όπως οι Μος, Χάκετ και Τσερέλα που τα πήγαν εξαιρετικά κόντρα σε έναν χαρισματικό παίκτη. Το “όπλο” μας είναι ότι έχουμε αρκετά γκαρντ που μπορούν να ματσάρουν όλους τους καλούς σκόρερ της Ευρώπης».

-Ήσουν σε εξαιρετική κατάσταση, κάποια στιγμή δεν υπήρχε σουτ που να χάσεις…
«Η αλήθεια είναι πως απόψε απέφυγα τα… λάθη. Η ύπαρξη τόσο ταλαντούχων γκαρντ όπως ο Χάκετ και ο Μος, βγάζουν από πάνω μου μεγάλο μέρος της πίεσης που είχα για να ηγηθώ αυτής της ομάδας. Πλέον, μπορώ να συγκεντρωθώ 100% στα πράγματα που κάνω καλά στο παρκέ. Είμαι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα».

-Η νίκη ήρθε μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Νιώθεις ότι κάτι αλλάζει οριστικά σε αυτή την ομάδα;
«Πράγματι δεν είχαμε συνηθίσει να έρχεται τόσος κόσμος και να μας βλέπει, αλλά το έχουμε κερδίσει με τι εμφανίσεις μας. Μπορώ να πω πως το σωστό για μας είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ολυμπιακού και να προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Είναι μία ομάδα που έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και έφτασε σε τεράστιες επιτυχίες. Μόνο να κερδίσεις και να μάθεις έχεις από ομάδες σαν και αυτή, οπότε κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το… βιβλίο μας, ενόψει της συνέχειας».





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου