ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Superleague : Ολα τα αποτελεσματα της 18ης αγωνιστικης (videos)

Superleague : Ολα τα αποτελεσματα της 18ης αγωνιστικης (videos)

Δεν άλλαξαν πολλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος μετά και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο το ματς της Δευτέρας ανάμεσα σε Άρη και Απόλλων Σμύρνης.

Aναλυτικα...

Πας Γιαννενα-Αστερας Τριπολης 0-2

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Γιάννινα στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στην πεντάδα.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.



Εργοτελης-Ατρομητος 0-1


Τι κι αν ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας; Τι κι αν η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες; Ο Ατρόμητος ήταν ακόμα μία φορά ουσιαστικός και με καταπληκτική άμυνα πήρε το χρυσό τρίποντο.
Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Καραμάνος στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης το οποίο έμελλε να είναι και το μοναδικό του αγώνα.

 

Oλυμπιακος -Καλλονη 4-0

Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα και μετά το τέρμα του Σαβιόλα στο 13' πήραν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της αναμέτρησης, φτάνοντας με σχετική ευκολία στην πρώτη τους επιτυχία για την νέα χρονιά.

 

Παναιτωλικος-Παναθηναικος 1-0

Αήττητος για ένατο εντός έδρας παιχνίδι παρέμεινε ο Παναιτωλικός ο οποίος με όπλο το "κάστρο" του Αγρινίου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη σε γκολ του Καμαρά και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014.
Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε σχέδον ποτέ στο γήπεδο καθώς οι πράσινοι απείλησαν μόλις δυο φορές σε όλη την αναμέτρηση και οι πράσινοι για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στις τρεις σερί νίκες.

 

 

Βεροια-Πλατανιας 2-2

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν φανερό πως θα παρακολουθούσαμε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο κάτι που φάνηκε και στις λίγες αλλά καλές ευκαιρίες.
Η Βέροια προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπεν, ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή, προσωρινά, με τους Κατάι και Τόρες, όμως ο Μπάρμπας με το πρώτο του γκολ έφερε το ματς στα ίσα.

 

 

Πανθρακικος-Λεβαδειακος 1-0

Αν έχεις Ίγκορ (και Κάσες) διάβαινε στον δρόμο της παραμονής. Ο Πανθρακικός έφτασε στην τρίτη σερί του νίκη στην έδρα του χάρη στους φετινούς του πρωταγωνιστές.
Ο Κάσες έδωσε την ασίστ στον Ίγκορ ο οποίος στο 75' πέτυχε το 8ο του φετινό τέρμα, δίνοντας τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Λεβαδειακό.

 

 

Πανιωνιος-ΟΦΗ 0-0

Όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κρήτη έτσι και σε αυτό της Νέας Σμύρνης Πανιώνιος και ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και προσέθεσαν στη συγκομιδή τους έναν βαθμό.
Συνολικά οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς, σε ένα ματς που είχε ελάχιστες φάσεις, κακό ρυθμό και καμία κλασική ευκαιρία.

 

 

Ξανθη-Παοκ 1-2

Νίκη θρίλερ με το καλημέρα στο 2014 πέτυχε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με ανατροπη στην Ξάνθη με 2-1 και ενώ βρέθηκε μέχρι το 87΄ με την πλάτη στον τοίχο, αφού η Ξάνθη είχε προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Μάν ταλο και έδειχνε να κρατά τη νίκη.
Όμως, η ολική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα ο Στέφενς διόρθωσε με τις άκρως πετυχημένες αλλαγές του, το κακό αρχικό στήσιμο, έφερε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών από Κατσουράνη και Λίνο και το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς για το "Δικέφαλο".
 



Η επομενη αγωνιστικη

Βαθμολογια



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου