ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

«Επανέρχεται για Μήτρογλου η Ντόρτμουντ»

«Επανέρχεται για Μήτρογλου η Ντόρτμουντ»

06/01/2014
 
 Στο προσκήνιο επανέρχεται για την Ντόρτμουντ η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, μετά την συμφωνία του Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν. «Τεστ» σήμερα για τον διεθνή επιθετικό.

«Ίσως πάει για Μήτρογλου η Ντόρτμουντ»
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ντόρτμουντ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, παρότι βρίσκεται έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μετά την συμφωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν Μονάχου τα γερμανικά Μέσα έγραψαν για την επόμενη μέρα στη Βεστφαλία χωρίς τον Πολωνό φορ, αναφέροντας ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού να τον αντικαταστήσει.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ταξιδέψει στη Ρουμανία για να παρακολουθήσει από κοντά τις ικανότητες του «πιστολέρο», ο οποίος είχε σκοράρει στο δεύτερο ματς των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρουμανίας.

«Ισως ο αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι να είναι ένας Ελληνας με γερμανικό παρελθόν. Ο Κωνσταντίνος Μήτρογλου του Ολυμπιακού αποτέλεσε θέμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το προηγούμενο διάστημα. Ο 25χρονος μεγάλωσε στη Γερμανία, ενώ έπαιξε σε Ντούισμπουργκ και Γκλάντμπαχ. Με τρία γκολ του Μήτρογλου στα μπαράζ της Ελλάδας, απέκλεισε σχεδόν μόνος του τη Ρουμανία. Αυτόν έχει ήδη εξετάσει ο Κλοπ», έγραψαν χθες για τον «Μητρογλόυ» και οι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι ήταν ο Κέβιν Βολάν της Χοφενχάιμ, τον Αντριαν Ράμος της Χέρτα, τον Τζάκσον Μαρτίνες της Πόρτο και τον Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπορούσια ενδιαφέρεται να κινηθεί για την απόκτηση του Μήτρογλου το προσεχές καλοκαίρι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για την αγορά του «πιστολέρο», ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2017.

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ενδιαφέρον για τον «Μητρο-γκολ» έχουν εκδηλώσει η Ίντερ από την Ιταλία, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ από την Αγγλία.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες έχουν τον απόλυτο έλεγχο, από τη στιγμή που κατάφεραν να «δέσουν» με νέου συμβόλαιο τον παίκτη και χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης πως «στον Μήτρογλου κάναμε ένα πολύ καλό συμβόλαιο που θα ζήλευε κάθε παίκτης στην Ευρώπη».

Τέλος, ο διεθνής άσος – μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα – θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά και να τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο 25χρονος φορ φέρεται να αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του όταν σουτάρει και σήμερα θα δοκιμάσει να δει πως είναι. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου