ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ρομπέρτο…για όσο χρειαστεί-Αλλαγές με τον Ατρόμητο

Ρομπέρτο…για όσο χρειαστεί-Αλλαγές με τον Ατρόμητο

10/01/2014
 Διατεθειμένοι να περιμένουν ακόμη και μέχρι τα τέλη της σεζόν τον Ρομπέρτο είναι στον Ολυμπιακό. Αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ρομπέρτο… για όσο χρειαστεί

Ο στόχος του Ολυμπιακού να διατηρήσει τον Ρομπέρτο στο δυναμικό του δεν είναι εύκολος. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια, περισσότερη υπομονή και πιθανότατα ακόμη πιο πολλά χρήματα για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ. Είτε με αγορά, είτε με συνιδιοκτησία, είτε με νέο δανεισμό. Πάντως να τον «δέσουν» στο λιμάνι…

Ως γνωστόν τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που ορίζει και την τύχη του. Το ευχάριστο (;) για τους Πειραιώτες είναι πως οι «ροχιμπλάνκος» θα προσπαθήσουν από τη δική τους πλευρά να κρατήσουν με κάθε τρόπο τον δικό τους… Ρομπέρτο, τον Τιμπό Κουρτουά, που ανήκει στην Τσέλσι, ενώ έχουν σε δεύτερο πλάνο τον Ρομπέρτο.

Είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι τα τέλη της σεζόν για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, με κίνδυνο να… χάσει στην πορεία κάποιους αξιόλογους γκολκίπερ που έχουν εξεταστεί ως εναλλακτικές λύσεις, όπως ο Ρουμάνος Τσίπριαν Ταταρουσάνου της Στεάουα Βουκουρεστίου. Πάντως οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν και ξέρουν καλά πως θα υπάρχουν στην αγορά ικανοί τερματοφύλακες που δεν θα βιαστούν να υπογράψουν και θα είναι διαθέσιμοι εφόσον τους αναζητήσουν οι πρωταθλητές.

Με αλλαγές στο Περιστέρι

Ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές για την ομάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική. Ο Σαβιόλα, που πήρε ανάσες στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα, αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα πιθανότατα αντί του Ολαϊτάν κι όχι του Τσόρι. Επίσης στο βασικό σχήμα αναμένεται να γυρίσουν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο και Σάμαρης αντί των Μέγερι, Παπάζογλου και Εντινγκά, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ο Σιόβας και δίπλα στον Μανωλά ελλείψει του Αβραάμ να παίξει ο Παπάζογλου. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή (όχι πάντως να παίξει από την αρχή) ο Μήτρογλου, που κάνει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις και ιατρικά είναι 100% έτοιμος.

*Η Μαν. Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως χρειάζεται για τις ανάγκες των φιλάθλων της και τα 1.650 εισιτήρια που δικαιούται στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League. Νεότερα για την τύχη της έφεσης των Πειραιωτών για την ποινή κλεισίματος ενός τμήματος του πετάλου λόγω ενός πανό στο ματς με την Άντερλεχτ, θα υπάρχουν μετά τα μέσα του μήνα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου