ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι?

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι?

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άλλες έξι εβδομάδες με αποτέλεσμα να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 25/2.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός εκτός από τα αγωνιστικά θέματα καλείται να βρει λύσεις και με τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την επιθετική γραμμή της ομάδας του.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Τσέλσι στις 19 Ιανουαρίου και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Αίγυπτο, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή των "κόκκινων διαβόλων", προσπαθώντας να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του με σύμμαχο το θερμό κλίμα της αφρικανικής χώρας.

Η μεγάλη ανησυχία για τον Μόγιες ωστόσο είναι η κατάσταση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός μετέβη στην πατρίδα του για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον μηρό (με τον fitness coach της Αϊντχόφεν), το οποίο τον ταλαιπωρεί από τις 10 Δεκεμβρίου, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ματς της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Έκτοτε ο Φαν Πέρσι βρίσκεται εκτός δράσης και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των Άγγλων, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να χρειαστεί άλλες έξι εβδομάδες προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο ακόμη και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Ο ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης, Ρέιμοντ Βερέιχεν, κατηγόρησε τον Ντέιβιντ Μόγες για τις προπονητικές του μεθόδους, υποστηρίζοντας πως ο Σκωτσέζος τεχνικός "φόρτωσε" πολύ τον Φαν Πέρσι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παίκτη.

Ο Φαν Πέρσι τον Δεκέμβρη του 2007 είχε παρόμοιο τραυματισμό στην Άρσεναλ και επανήλθε στην αγωνιστική δράση στις 9 Μαρτίου, γεγονός που ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μόγιες αποφεύγοντας να δώσει μια καταληκτική ημερομηνία επιστροφής του Ολλανδού άσου στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου