ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

"Είναι κάτι φανταστικό το οτι βρισκομαι στον Ολυμπιακο"(video)

"Είναι κάτι φανταστικό το οτι βρισκομαι στον Ολυμπιακο"(video)

07/01/2014


Έγινε το νεότερο... γρανάζι στην μηχανή του Θρύλου. Ο Πελέ μεταγράφηκε πριν μερικές μέρες στον Ολυμπιακό και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα. Ο Πορτογάλος μέσος, παραχώρησε στο OlympiacosTV την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των "ερυθρολεύκων". Μίλησε για τα συναισθήματά του που βρίσκεται σε ένα απο ταν κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, που έχει παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, όπως ο Σαβιόλα. Αποθέωσε τον Θρύλο και τον λαό του, ανυπομονώντας για το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πελέ στο OlympiacosTV:

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Να σου ευχηθούμε καταρχάς καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη στη νέα αυτή πρόκληση της καριέρας σου! Βρίσκεσαι εδώ και λίγες ημέρες στην ομάδα μας, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;
Χωρίς καμία αμφιβολία η πρώτη μου εντύπωση είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένα κορυφαίο κλαμπ, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Είναι για εμένα μεγάλη ευχαρίστηση που βρίσκομαι εδώ!
Τι διαφορές εντοπίζεις στον τρόπο δουλειάς, κατά τις πρώτες μέρες παραμονής σου στην ομάδα;
Από την αρχή αντιλήφθηκα ότι οι προπονήσεις είναι πιο σκληρές, πιο δύσκολες. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές και στο κομμάτι του ανταγωνισμού, είναι μεγάλος. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε υψηλότερο επίπεδο, όπως όλη η ομάδα.
Αν σου ζητούσαμε να συστηθείς στον κόσμο του Ολυμπιακού, τι θα έλεγες; Ποια είναι η θέση σου, το στιλ παιχνιδιού σου;
Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου. «Καθαρός» κεντρικός μέσος. Μου αρέσει πάρα πολύ να κρατάω την μπάλα και να μοιράζω το παιχνίδι. Να μαρκάρω, αλλά και να πασάρω στους συμπαίκτες μου, να βγάζω την ομάδα μου μπροστά. Βγάζω τεχνική στο παιχνίδι μου, ενώ μου αρέσει πολύ και να σουτάρω.
Σε έχουμε δει, κατά την παρουσία σου στον Εργοτέλη, να αναζητάς αρκετά το σουτ. Πως δημιουργείς τη δυνατότητα να τα κάνεις αυτό μέσα στο ματς;
Η θέση μου είναι στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθώ αρκετά να οργανώνω το παιχνίδι, να έχω καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και να κρατάω την μπάλα εκεί. Ωστόσο, πάντα ψάχνω την ευκαιρία να πλησιάσω την αντίπαλη περιοχή, ώστε να βρω χώρο και να σουτάρω.
Αισθάνεσαι ψυχολογικά έτοιμος να ανέβεις το σκαλοπάτι από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό; Είναι η κατάλληλη στιγμή;
Ναι! Αισθάνομαι 100% έτοιμος να κάνω το βήμα. Είναι η κατάλληλη στιγμή!
Ανέφερες ότι στον Ολυμπιακό υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες. Πως σου φαίνεται το ότι θα παίξεις δίπλα στον Σαβιόλα;
Ο Χαβιέρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είμαι περήφανος που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι δίπλα του και χαρούμενος που παίρνω την ευκαιρία αυτή από τον Ολυμπιακό.
Θεωρείς ότι οι παραστάσεις που έχεις από μεγάλες ομάδες όπως η Ίντερ ή η Πόρτο, θα σε βοηθήσουν σε αυτό το βήμα που κάνεις ερχόμενος στον Ολυμπιακό;
Φυσικά. Το παρελθόν μου είναι σημαντικό, όπως και οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί. Θα με βοηθήσει αυτό στο μέλλον, αφού έχω την εμπειρία, ξέρω πως είναι να παίζεις σε μία σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός.
Όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις;
Ήμουν χαρούμενος. Ευτυχισμένος. Γνωρίζω τη θέση που έχει στην Ελλάδα και στο Champions League η ομάδα και ήμουν πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον.
Θα έχεις παρακολουθήσει την ομάδα να αγωνίζεται στην Ελλάδα και το Champions League. Ποιες εικόνες έχεις;
Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αναμφισβήτητα. Μακράν. Στο Champions League έχουμε κάνει καλή δουλειά, αξίζουμε την παρουσία μας στους «16» και νομίζω ότι έχουμε την εμπειρία να προχωρήσουμε ακόμη πιο μακριά, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Βλέποντας αυτή την εικόνα πίσω σου (από τον αγώνα Champions League με τη Λίβερπουλ) τι σκέψεις κάνεις;
Είναι δύσκολο να το εκφράσω. Θα ήθελα να είμαι εκεί! Το να παίξω με τον Ολυμπιακό Champions League θα είναι κάτι υπέροχο! Το να ζεις μία τέτοια στιγμή είναι κάτι απίθανο. Είμαι ευτυχισμένος που ως παίκτης του Ολυμπιακού θα έχω την ευκαιρία να ζήσω τέτοιες στιγμές. Είναι εμπειρία ζωής!
Ανυπομονείς για το ντεμπούτο σου στο γήπεδο Καραϊσκάκη;
Βέβαια! Ανυπομονώ για το πρώτο ματς στο γήπεδό μας, ειδικά για το Champions League!
Πως προέκυψε το ποδόσφαιρο στη ζωή σου;
Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με αυτό! Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό! Από μικρός δούλευα πάρα πολύ, ήταν το πάθος μου! Όνειρό μου ήταν να παίξω σε μεγάλες ομάδες, αλλά και για την Εθνική της χώρας μου. Τα έχω πάει καλά μέχρι τώρα!
Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου εκτός γηπέδων;
Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μου αρέσει η πλάκα, η καλή παρέα με φίλους. Θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, με τον γιο μου και αυτές είναι κατά κύριο λόγο οι ασχολίες μου.
Υπάρχει κάποιο περιστατικό στην ποδοσφαιρική σου καριέρα που θα ήθελες να μοιραστείς με τον κόσμο του Ολυμπιακού;
Δεν μου αρέσει να στέκομαι στο παρελθόν. Θέλω να ζω το παρόν! Θα πω ότι το σημαντικότερο σημείο της ζωής μου είναι το τώρα! Η μέρα που υπέγραψα στον Ολυμπιακό και αυτό που ζω τώρα με τη νέα μου ομάδα!
Ο Ολυμπιακός έχει το προνόμιο να συνεργάζεται με τη UNICEF και παράλληλα πολλές υποχρεώσεις με βάση αυτή τη συνεργασία. Τι σημαίνει η φιλανθρωπία για εσένα;
Είναι μεγάλη υπόθεση! Είναι κάτι σπουδαίο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, το ότι δουλεύει με τη UNICEF, για το καλό των παιδιών! Βοηθάμε να καλύπτονται οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε ως άνθρωποι!
Πρόλαβες να αναπτύξεις μία πιο στενή σχέση με τον Πάουλο Μασάντο και τον Λεάντρο Σαλίνο; Σε ρωτώ γιατί μοιράζεστε την ίδια γλώσσα!
Ήμασταν φίλοι και πριν έρθω στον Ολυμπιακό. Τους γνώριζα! Η γλώσσα πάντα βοηθάει, βεβαίως! Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί πρώτα με εκείνους να έχω καλή σχέση, αλλά επικοινωνώ και με τους Ισπανούς και ισπανόφωνους. Βέβαια και οι Έλληνες, αλλά και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού με δέχθηκαν πολύ ζεστά και τους ευχαριστώ για αυτό!
Ποια η εικόνα σου για τον κόσμο του Θρύλου;
Την καλύτερη! Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και έχει σπουδαίο κόσμο! Η ατμόσφαιρα που ζούμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι κάτι «τρελό»! Κάτι φανταστικό!
Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;
Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει όλους τους στόχους της σε Ελλάδα και Champions League και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Δείτε και το video με την συνέντευξη του Πελέ:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου