ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδο:Εύκολα ο Ολυμπιακός, έκπληξη από τον Αιγινιακό

Κύπελλο Ελλάδος:Εύκολα ο Ολυμπιακός, έκπληξη από τον Αιγινιακό

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (4-0) στο πρώτο ματς της Γ' φάσης του Κυπέλλου, ενώ ο Αιγινιακός έκανε την έκπληξη κόντρα στον Πανιώνιο (1-0). Δύο ματς την Πέμπτη (9/1).
Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε την Τετάρτη (8/1) το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και είναι με το ενάμιση πόδι στους "8" της διοργάνωσης.
Νωρίτερα στην Κατερίνη, ο Αιγινιακός έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου και πλέον ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αυλαία των πρώτων αγώνων της φάσης των "16" του Κυπέλλου ολοκληρώνεται την Πέμπτη (9/1) με δύο αναμετρήσεις.
Στο ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ λίγο αργότερα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα παίξουν ο Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ

3η Φάση

Τετάρτη (4/12)
4. ΟΦΗ-ΑΕΛ Καλλονής 0-1
2. Παναιτωλικός-Ατρόμητος 0-2
Πέμπτη (5/12)
7. Απόλλων Σμύρνης-Νίκη Βόλου 3-1
8. Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Τετάρτη (8/1)
1. Αιγινιακός-Πανιώνιος 1-0
3. Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 4-0
Πέμπτη (9/1)
5. Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας (17.30)
6. Ηρακλής-ΠΑΟΚ (20.00)

Επαναληπτικοί αγώνες 3ης φάσης

Τετάρτη (15/1)
8. Ηρακλής Ψαχνών-Παναθηναϊκός (17.00)
2. Ατρόμητος-Παναιτωλικός (20.00)
Πέμπτη (16/1)
4. ΑΕΛ Καλλονής-ΟΦΗ (17.00)
7. Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης (20.00)
Τετάρτη (22/1)
6. ΠΑΟΚ-Ηρακλής (17.00)
3. Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (20.00)
Πέμπτη (23/1)
5. Αστέρας Μαγούλας-Ολυμπιακός Βόλου (17.00)
1. Πανιώνιος-Αιγινιακός (20.00)

Aναλυτικα οι αναμετρησεις

ΟΦΗ - ΑΕΛ Καλλονής 0-1

Η ΑΕΛ Καλλονής απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου επικρατώντας με 0-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη με γκολ του Καζάκη στο 83' και πλέον έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 λόγω άδικης αποβολής του Περόνε στο 42' ενώ ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος αλλά άστοχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους οχτώ του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε η Καλλονή επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη χάρη σε γκολ του Καζάκη στο 83' της αναμέτρησης. Πλέον η ομάδα της Μυτιλήνης στην ρεβάνς που θα διεξαχθεί "στην έδρα" της θα πάρει την πρόκριση ακόμα και με μια ισοπαλία.
Η νίκη της Καλλονής αποκτά μεγαλύτερη σημασία από την στιγμή που επετεύχθη και ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 42' λόγω άδικης αποβολής του Περόνε από τον Γιάχο καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε ότι ο επιθετικός της Καλλονής έκανε θέατρο σε τάκλιν εκτός περιοχής του Δασκαλάκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για την νίκη κυρίως με τον Κουτσιανικούλη αλλά πλήρωσε την αστοχία της.
Βέβαια η Καλλονή για 45' και περισσότερα λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και ήταν λογικό στο δεύτερο μέρος να μείνει πίσω και να δώσει χώρο στους γηπεδούχους. Χτύπησε όμως στην αντεπίθεση με τον Καζάκη ο οποίος πέτυχε ένα παληκαρίσιο τέρμα.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"
Καιρός:
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος
Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης, Ιωάννης Τουμπακάρης
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Βερόν (46' Κάλαϊτζιτς), Μακρής (69' Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης, Ζε, Όγιος, Παπάζογλου.
ΑΕΛ Καλλονής: Σιδεράκης, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Περόνε, Χωριανόπουλος, Άλβες, Φαρία, Xoυανλού (80' Γάλας), Γκαρσία (72' Καζάκης), Μανούσος (46' Ποντάνι), Βαλιός.
Γκολ: 83' Καζάκης
Κίτρινες: 16' Τριποτσέρης, 45' Κουτσιανικούλης, 45' Βερόν, 82' Μπούρμπος/26' Περόνε, 76' Χουανλού
Κόκκινες: 42' Περόνε

Η ανασκόπηση του αγώνα
Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως κάποια μεγάλη φάση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20' όταν μετά από ωραίο σουτ του Ζε Εντουάρντο ο Σιδεράκης έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Στο 33' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν όταν μετά από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Αναστασιάδη η μπάλα έφτασε στον Μανούσο, ο οποίος κάνει το γύρισμα στον Περόνε αλλά αυτός σούταρε από θέση οφ σάιντ.
Στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη εκτός περιοχής με τον άσο των γηπεδούχων να πιάνει το σουτ με το αριστερό αλλά ο Σιδεράκης είπε και πάλι όχι με απόκρουση στην αριστερή του γωνία.
Άδικη αποβολή του Περόνε
Στο 42' έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι καθώς ο Γιάχος απέβαλε άδικα τον Περόνε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο επιθετικός της Καλλονής βγήκε στην αντεπίθεση, τσίμπησε την μπάλα προ του Δασκαλάκη έξω από την περιοχή με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να του κάνει τάκλιν και ο επιθετικός της Καλλονής έπεσε μην μπορώντας να τον αποφύγει.
Ο Γιάχος θεώρησε όμως ότι έκανε θέατρο και τον απέβαλε αφήνοντας τους φιλοξενούμενος με 10 παίκτες και ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.
Μια φάση για κάθε ομάδα
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια φάση για κάθε ομάδα. Η Καλλονή απείλησε πρώτη στο 46' αλλά το σουτ του Ποντάνι πέρασε λίγο έξω.
Στο 48' ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Παπάζογλου είδε ωραία τον Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή του πέρασε την μπάλα αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα να περάσει έξω από το ύψος της μικρής περιοχής.
Εν συνεχεία η Καλλονή κλείσθηκε στα καρέ της και περίμενε τον ΟΦΗ δίνοντας του χώρο αλλά οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά με τον ρυθμό να πέφτει.
Χτύπησε με Καζάκη στο 83'
Την στιγμή που όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0 ή με τον ΟΦΗ να σκοράρει αφού έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα η Καλλονή ήταν αυτή που χτύπησε στην αντεπίθεση.
Στο 83' σε σέντρα από τα δεξιά ο Καζάκης πήδηψε πιο ψηλά από τον Δασκαλάκη ο οποίος έκανε άστοχη έξοδο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος καθώς ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απειλήσει

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-2

"Χτυπώντας" δις σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος πέτυχε σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Φάμπιο (15') και Καραμάνος (17') οι σκόρερ.
Σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην φάση των "16" της διοργάνωσης και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι.
Τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι πέτυχαν οι Φάμπιο στο 15' και Καραμάνος στο 17'.
Ο Μάκης Χάβος επέλεξε μια διάταξη 4-1-4-1 για τους γηπεδούχους, προτιμώντας τους Στεφανάκο, Γκάλο, Μπικέ, Καλί, Δάρλα, Καλογέρη, Παπουτσογιαννόπουλο, Θεοδωρίδη, Γοδόι, Καμαρά και Μπόγιοβιτς στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Ατρόμητο με διάταξη 4-2-3-1 και τους Σηφάκη, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Νάστο, Μπάλλα, Γεωργίου, Καραμάνο, Ουμπίδες, Πίτου και Φάμπιο στην βασική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων.
Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (15'-17') στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν δύο τέρματα με σκόρερ τους Φάμπιο και Καραμάνο, καταφέρνοντας στην συνέχεια να διατηρήσουν σχετικά εύκολα το προβάδισμα τους σε όλο το 90λεπτο.
Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια διαστήματα υπεροχής, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων και να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Σηφάκη.
Το τελικό αποτέλεσμα δίνει τεράστιο προβάδισμα στον Ατρόμητο για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στην ρεβάνς του Περιστερίου έχει προίκα τα δύο τέρματα που πέτυχε στο Αγρίνιο που του έδωσαν και την νίκη.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Πιερίας), Γεώργιος Γεωργιάδης (ΕΠΣ Κοζάνης)
Τέταρτος διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής αγώνα: Σπυρίδων Παπαδάκος (ΕΠΣ Λακωνίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Καλί, Δάρλας (58' Ζούνιορ), Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης (71' Κουτσοσπύρος), Γοδόι (46' Πασάς), Καμαρά, Μπόγιοβιτς.
Αναπληρωματικοί: Μπρακάλι, Μύγας, Πασάς, Μελισσάς, Ζούνιορ, Κουτσοσπύρος, Μπακάκης.
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος (89' Αρκούδας), Μπάλλας (71' Ιγκλέσιας), Γεωργίου, Καραμάνος, Ουμπίδες (76'Δημούτσος), Πίτου, Φάμπιο.
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Καλλέργης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Αρκούδας, Μπάρκας.
Γκολ: -/15' Φάμπιο, 17' Καραμάνος
Κίτρινες: -/48' Μπάλλας, 83' Ιγκλέσιας
Κόκκινες: 83' Μπικέι/-

Η ανασκόπηση

Παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των δύο ομάδων, η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 6ο λεπτό και ήταν για τους γηπεδούχους. Σέντρα του Δάρλα από αριστερά, ο Μπόγιοβιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 10', όταν ο Ουμπίδες έβγαλε την καλοζυγισμένη σέντρα από τα δεξιά, ο Καραμάνος έπιασε την πρώτη κεφαλιά (προς τα πίσω) και ο Φάμπιο τη δεύτερη, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου.
"Χτύπησε" σαν κόμπρα ο Ατρόμητος
Το ματς "μύριζε" γκολ και αυτό δεν άργησε να έρθει. Στο 15' ο Πίτου Γκαρσία ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από αριστερά. Ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω, οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Φάμπιο, αφού πρώτα έκανε ωραίο κοντρόλ, στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι.

  Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων για το 0-1, ήρθε και νέα ψυχρολουσία για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Ο Καραμάνος μπήκε ανάμεσα στους Καλί και Μπικέι, έπιασε μια όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στην σέντρα του Νάστου από δεξιά και το 0-2 για τον Ατρόμητο στο 17' ήταν γεγονός.

  Η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη "έκοψε" τα πόδια των γηπεδούχων που έχασαν τον καλό ρυθμό που είχαν στο ξεκίνημα του αγώνα, γεγονός που ανάγκασε τον τεχνικό του Παναιτωλικού να βάλει τις φωνές στους τρεις κεντρικούς μέσους της ομάδας του, Καλογέρη, Γοδόι και Παπουτσογιαννόπουλο.
Οι βαθιές μπαλιές για τον Μπόγιοβιτς έσκαγαν πάνω σε "τοίχο", αφού η άμυνα του Ατρόμητου καθάριζε εύκολα τις φάσεις. Μετά το 30' οι γηπεδούχοι, μετά και κάποιες εσωτερικές αλλαγές του Χάβου, έδειξαν σημάδια ζωής, με τον Καλογέρη να φτάνει κοντά στο γκολ στο 33'.
Με ωραία ατομική ενέργεια, ο 27χρονος μέσος μπήκε κατά μέτωπο από τα δεξιά και έκανε το διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα ωστόσο να φεύγει μερικά μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη. Ο Παναιτωλικός αδυνατούσε να βρει κάθετο παιχνίδι, η οπισθοφυλακή των γηπεδούχων αμυνόταν σωστά στα άκρα, ενώ η μετάθεση του Θεοδωρίδη από το αριστερό άκρο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπόγιοβιτς έφερε μια αναστάτωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Περιστερίου, αλλά δίχως συνέπειες για την εστία του Σηφάκη. Με αυτό το 0-2 από το 17ο λεπτό ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο στο Αγρίνιο.
Ο Παναιτωλικός την πίεση, ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες
Με τον Πασά αντί του Γοδόι και εμφανή διάθεση να μην παρατήσει το παιχνίδι, βγήκε στην επανάληψη ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι έψαξαν για ένα γρήγορο γκολ που θα τους ξαναβάλει στο ματς, ωστόσο ο Ατρόμητος έξυπνα απλωμένος στον αγωνιστικό χώρο και με σωστές αντιδράσεις στα στημένα, απορρόφησε την πίεση.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 56' ο Καραμάνος λίγο έλειψε να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία αυτά της ομάδας του, όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού αντέδρασε σωτήρια τρία λεπτά αργότερα, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Ουμπίδες.
Από τους παίκτες του Μάκη Χάβου έδειχνε να απουσιάζει το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κράταγαν σωστές αποστάσεις στον αγωνιστικό χώρο, έπαιζαν με τον χρόνο και στην κόντρα έψαξαν ένα ακόμη τέρμα.
Το σκορ ωστόσο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με μοναδική αξιοσημείωτη φάση την αποβολή του Μπικέι στο 83' για αψυχολόγητο χτύπημα στον Ιγκλέσιας. Με την νίκη του ο Ατρόμητος πήρε μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το μόνο που έχει να κάνει είναι να προφυλάξει στον επαναληπτικό του Περιστερίου (15/1) το προβάδισμα που απέκτησε στο Αγρίνιο.



Απόλλων Σμύρνης-Νίκη Βόλου 3-1

Προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος με δύο γκολ του Μπάρκογλου και ένα του Μπλάζεκ νίκησε με 3-1 τη Νίκη Βόλου στη Ριζούπολη στον πρώτο αγώνα της 3ης φάσης. Στις 16 Ιανουαρίου (20.00) η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Το πάνω χέρι για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης ο οποίος νίκησε με 3-1 τη Νίκη Βόλου στην Ριζούπολη στο πρώτο από τα δύο ματς της 3ης φάσης.
Η ομάδα του Σάντσες ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη με τα γκολ του Μπλάζεκ και του Μπάρκογλου (2).

Από την άλλη η Νίκη Βόλου το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με το γκολ του Σειμάν και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στην ρεβάνς που θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου (20.00) στο Πανθεσαλλικό Στάδιο του Βόλου.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Ριζούπολη "Γεώργιος Καμάρας"
Καιρός: Καλός
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Βλάσσης (Λασιθίου)
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Γουμάγιας, Παπαζαχαρίας, Χατζγζήσης, Παντελιάδης, Έγκον, Τσοκάνης (46' Τσεμπερίδης), Βέρτζος, Μίνγκας (72' Διαμάντης), Τσιλιγκίρης, Μπάρκογλου, Μπλάζεκ (56' Φαρινόλα).
Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταϊρης, Ζουλιώτης, Αργύρης, Γκότοβος, Μπιτσάκος, Μπακάλης (88' Χαρτσιάς), Σειμάν (82' Τσίτσας), Γέσιτς, Μανουσάκης (76' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Τζιώρας.
Γκολ: Μπλάζεκ (30', Απόλλων Σμύρνης), Μπάρκογλου (43', 65', Απόλλων Σμύρνης)-Σειμάν (38', Νίκη Βόλου)
Κίτρινες: Μπάρκογλου (31', Απόλλων Σμύρνης), Τσιλιγκίρης (81', Απόλλων Σμύρνης), Χατζηζήσης (85', Απόλλων Σμύρνης)-Μπακάλης (25', Νίκη Βόλου), Αναστασόπουλος (77', Νίκη Βόλου)

Η ανασκόπηση

Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 16', όταν ο Γκότοβος έκανε το δυνατό σουτ από διώξιμο του Γουμάγια με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Η απάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε στο 24', όταν από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Μπάρκογλου έκανε την κεφαλιά με τον Ταϊρη να μπλοκάρει την μπάλα.
Έξι λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Νίκης, ο Έγκον έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Μπλάζεκ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του Βόλου για το 1-0.
Στο 34' από την κεφαλιά του Παντελιάδη δεν ανησύχησε ο γκολκίπερ της Νίκης, ενώ στο 38' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση.
Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Σεϊμάν έγινε κάτοχος της μπάλας απέφυγε τον Χατζηζήση και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γουμάγια για να κάνει το 1-1.
Ο Απόλλωνας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στο 43' μετά από πάσα του Μίνγκα ο Μπάρκογλου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-1 για την ομάδα της Ριζούπολης.
"Καθάρισε" ο Μπάρκογλου
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάρκογλου ήταν και πάλι αυτός που "καθάρισε" για την ομάδα του Σάντσες. Αρχικά στο 63' ο Έγκον έκανε ένα σουτ για την "ελαφρά ταξιαρχία" το οποίο ήταν άστοχο.
Στο 65' ο Μίνγκας έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μπάρκογλου με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 για τον Απόλλωνα και δίνοντάς του ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.
Στην συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τον Απόλλωνα να μην κινδυνεύει και ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.
Μάλιστα ένα σουτ από τον Ανιέτε στο 84' ο Γουμάγιας δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Απόλλωνα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 3-0

Ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στην Λεωφόρο βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι δεν φόρτσαραν και με κορυφαίο τον Νίκο Καρέλη που είχε γκολ και ασίστ πήραν μια άνετη νίκη με σκόρερ τους Δώνη, Κλωναρίδη και Καρέλη.
Με το ένα πόδι στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος χωρίς να φορτσάρει επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιάννης Αναστασίου μπόρεσε και ξεκούρασε κάποιους ποδοσφαιριστές του.  Παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες όπως ο Δώνης, ο οποίος σκόραρε στην τρίτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα καθώς και τους Αναστασόπουλο και Μπαλμπόα.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε σε ένα ματς όπου κάποιες φάσεις αλλά και το γκολ του Καρέλη αποζημίωσαν όσους βρέθηκαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να στηρίξουν το τριφύλλι.
Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με ένα 4-4-2 με ρόμβο έχοντας ως προωθημένους τους Καρέλη και Κλωναρίδη με τον Αναστασίου να δείνει χρόνο στους δυο νεαρούς επιθετικούς ψάχνοντας να δει άλλωστε πως θα καλύψει και το κενό του Φιγκερόα.
Μάλιστα και οι δυο σκόραραν και έδειξαν ότι είναι αρκετά ανεβασμένοι όντας οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού μαζί με τον Χρήστο Δώνη που είχε επίσης καλή παρουσία και τον Ζέκα.

 Αιγινιακός - Πανιώνιος 1-0

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιτζόγλου ο Αιγινιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Χαμένο πέναλτι για τους "κυανέρυθρους".
Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αιγινιακός νίκησε εντός έδρας και τον Πανιώνιο και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιτζόγλου ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους τη νίκη απέναντι στον πολύ κακό Πανιώνιο.
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συνολική εικόνα μεσοεπιθετικά, αφού ο Πανιώνιος δεν έκανε φάσεις ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία επί της ουσίας ήταν το χαμένο πέναλτι του Κολοβού. Από εκεί και πέρα, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος συνολικά με τους παίκτες του να έχουν διάθεση και να είναι πιο δραστήριοι. Ευκαιρίες ούτε αυτός δημιούργησε, όμως, μέχρι το 70' ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχε και μία μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να κάνει το 2-0.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόβν (69' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος (84' Γεωργίου), Δεμηρτζόγλου (91' Δήμος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Ντούνης (63' Μπούζας), Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης.(75' Καμπάνταης)
Γκολ: 65' Γιαζιζόγλου
Κίτρινες κάρτες:  14' Χατζής, 62' Πέντα / 26' Κουλουχέρης, 38' Ντούνης, 67' Λάσνικ
Κόκκινες κάρτες: -

Ανασκόπηση

Ελάχιστες φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο παρόλο που άρχισε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Στο 7' το σουτ του Κολοβού πέρασε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά η απάντηση ήρθε από τον Μιτρόβ, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι σε όλο το ημίχρονο στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε υποψία ευκαιρίας. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού εκτός της απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Γιαζιτζόγλου δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση.

  Αντίστοιχα κακό με το πρώτο ημίχρονο ήταν και το δεύτερο, στο οποίο δεν υπήρχαν τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 65' μπήκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Γιαζιτζόγλου, το οποίο προήλθε από λάθος εκτίμηση του Παπαδόπουλου, που έπεσε με φόρα πάνω στον Γκέσιο.
Μετά το γκολ ο Πανιώνιος πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πίεσε αρκετά, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη του Αιγινιακού. Οι επιθετικογενείς παίκτες του δεν ήταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετές προσπάθειες από τα αριστερά με πρωταγωνιστή τον Κούρο. Έστω κι έτσι με το πέναλτι που κέρδισε ο Καμπάνταης δόθηκε η ευκαιρία στον Πανιώνιο να ισοφαρίσει. Ωστόσο, η εκτέλεση του Κολοβού ήταν πολύ κακή και ο Τόλιος μπλόκαρε. Λίγο πριν το τέλος, μάλιστα, ο Αιγινιακός θα μπορούσε να έχει κάνει το 2-0 με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει κεφαλιά του

MVP της αναμέτρησης

Έδωσε αρκετές μάχες, βγήκε νικητής στις περισσότερες, έβαλε και το πέναλτι και έτσι ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου ήταν το πρόσωπο του αγώνα.

Η απογοήτευση

Αν υποθέσουμε πως ο Νίκος Γιαννακόπουλος με την επέμβαση στις καθυστερήσεις εξιλεώθηκε για το πέναλτι που έκανε, τότε απογοήτευση είναι ο Μάρκος Ντούνης που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου χωρίς πάντως να είναι ο μόνος αρνητικός πρωταγωνιστής για τους "κυανέρυθρους".

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο και ουσιαστικά "καθάρισε" με την υπόθεση πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο "Θ. Κολοκοτρώνης".
Οι Αρκάδες έχασαν τις όποιες ελπίδες τους για ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο μετά την αποβολή του Μπαράλες στο 44' και πλέον η αναμέτρηση της 22ης Ιανουαρίου στην Τρίπολη μοιάζει με τυπική διαδικασία.
Ο Μίτσελ αποφάσισε να παρατάξει τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-4-1-1, έχοντας τον Μέγκιερι κάτω από τα γκολπόστ. Την τετράδα της άμυνας συνέθεσαν οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Μανιάτης και Εντινγκά, με τους Κάμπελ και Βάις να παίρνουν θέση στα άκρα, ενώ ο Ντομίνγκες αγωνίστηκε στην πλάτη του προωθημένου Ολαϊτάν.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Στάικος Βεργέτης προτίμησε ένα 4-3-3, με τον Ερνάντες στο τέρμα και τους Τσαμπουρή, Ζησόπουλο, Γκοϊάν και Κοντοέ στην αμυντική γραμμή. Εντό, Μουνάφο και Ουσέρο ήταν η τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Κάφα και Ουρτάδο σε μεσοεπιθετικό ρόλο στα πλευρά του φορ Μπαράλες.
Ο Αστέρας Τρίπολης είχε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ωστόσο η ποιότητα του Ολυμπιακού έφτανε για το τελικό 4-0, που είναι μάλλον απίθανο να ανατραπεί στον επαναληπτικό.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)
Α' Βοηθός: Πολυχρόνης Κωστάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)
Β' Βοηθός: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης)
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)
Παρατηρητής: Μανώλης Γιανναδάκης (ΕΠΣ Λασιθίου)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας (46' Μπονγκ), Χολέμπας, Μανιάτης (63' Μασάντο), Εντινγκά, Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκες (70' Πελέ), Ολαϊτάν.
Αναπληρωματικοί: Κάρολ, Μασάντο, Βούρος, Πελέ, Μπονγκ, Βέργος, Σαβιόλα.
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο (72' Καράσκο), Ουσέρο, Μπαράλες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα (65' Σανκαρέ), Ουρτάδο (46' Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό.
Αναπληρωματικοί: Μπαντής, Σέτι, Σανκαρέ, Καράσκο, Χουάνμα, Γόγωνας, Κυριακόπουλος.
Γκολ: 17΄Ντομίνγκες, 35' Κάμπελ, 56' Μπονγκ, 60' Ολαϊτάν / -
Κίτρινες: - / 43' Μπαράλες
Κόκκινες: 44' Μπαράλες

 

Η ανασκόπηση του αγώνα

Η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο να μην έχει καμία διάθεση να κλειστεί στα καρέ του αλλά να παίξει ποδόσφαιρο. Σε σχέση με τις ομάδες που έχουν εμφανιστεί την φετινή σεζόν στο "Γ. Καραϊσκάκης", οι Αρκάδες είχαν καλό πάσινγκ γκέιμ και διάθεση να απειλήσουν τους "ερυθρόλευκους".
Στο 10' οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές, αρχικά με τον Ντομίνγκες να κόβεται την ύστατη στιγμή από τον Γκοϊάν και στην συνέχεια τον Ερνάντες να πέφτει επιτυχημένα στα πόδια του Βάις.
Στο 17' όμως ήρθε ένα άτσαλο κράτημα του Τσαμπούρη στον Σλοβάκο διεθνή εξτρέμ, με τον Μάνταλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και τον Ντομίνγκες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, με την κεφαλιά του Μπαράλες στο 27' να φεύγει άουτ και αυτή του Ουσέρο στο 34' να κοντράρεται σωτήρια από τον Χολέμπας. Ο Ελληνογερμανός διεθνής άσος μάλιστα δημιούργησε το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών ένα λεπτό αργότερα.
Από το ωραίο άνοιγμα του Ντομίνγκες, ο Χολέμπας έφυγε από αριστερά και στο γύρισμα που επιχείρησε η μπάλα έφτασε στον Κάμπελ, που με εξουδετερωμένο τον Ερνάντες δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το 2-0.
Ένα καλό σουτ του Κάφα εξουδετέρωσε ο Μέγκιερι στο 38', με τον Βάις στο 43' να μην προλαβαίνει για λίγο μια εξαιρετική κάθετη τριαντάρα του Μανιάτη. Ο Αστέρας Τρίπολης ένα λεπτό μετά έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της ανόητης αποβολής του Μπαράλες (δύο κίτρινες σε ένα λεπτό), ενώ ο Μάνταλος στην εκπνοή του ημιχρόνου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι στις διαμαρτυρίες του Ολαϊτάν για αντικανονικό κράτημα του Ζησόπουλου.
"Καθάρισε" το ματς και την πρόκριση
Με τον Μπονγκ αντί του Σιόβα σε ρόλο στόπερ και τον Χουάνμα στην θέση του Ουρτάδο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που απείλησαν ευθέως με γκολ τους γηπεδούχους, αλλά ο Μέγκιερι στο 51' αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του σε προσπάθεια του Κοντοέ από πλάγια θέση αριστερά.
Αντίθετα, στο 56' ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0 με τον Βάις να τροφοδοτεί κάθετα τον Μανιάτη στην περιοχή και ο τελευταίος να δίνει την ασίστ στον Καμερουνέζο που σκόραρε εύκολα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Ερνάντες. Από σέντρα του Παπάζογλου στο 60', ο γκολκίπερ του Αστέρα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια δίνοντας την ευκαιρία στον Ολαϊτάν να πετύχει το 4-0.
Στο ντεμπούτο του με τα "ερυθρόλευκα" ο Πελέ (πήρε την θέση του Ντομίνγκες) επιχείρησε να σκοράρει με ένα μακρινό σουτ στο 76', ωστόσο βρήκε τον Ερνάντες σε ετοιμότητα. Ο Ολαϊτάν δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε τετ-α-τετ τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ από πάσα του Κοντοέ ο Καράσκο στο 87' δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά την φάση απέναντι στον Μέγκιερι.
Το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 4-0, ένα σκορ που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται ήδη τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο MVP

Ο Ολυμπιακούς είχε αρκετούς παίκτες σε καλή ημέρα, ωστόσο η διπλή ενέργεια του Χολέμπας στο δίλεπτο 34' - 35' έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Ο 29χρονος άσος πρώτα έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Ουσέρο και αμέσως μετά έφτιαξε το γκολ του Κάμπελ για το 2-0.

Η απογοήτευση

Ο Μπαράλες δίχως αμφιβολία. Ο φορ του Αστέρα πρόλαβε να δεχθεί δύο εντελώς αψυχολόγητες κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Στερώντας ουσιαστικά στους συμπαίκτες του την δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι καλό στο Φάληρο.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0 τα γκολ από Ampalinio

«Αυλαία» σε Βόλο και Θεσσαλονίκη


Σήμερα ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος των αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 
 
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος των αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας το άλλο ματς της ημέρας.

Στις 17:30 ο Ολυμπιακός Βόλου προβάλει ως φαβορί στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούρας, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει πριμ από μερικές μέρες στο ΕΑΚ για τη Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στους «8» της διοργάνωσης, έχοντας προίκα ένα καλό αποτέλεσμα στη ρεβάνς της Ελευσίνας.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Ο «γηραιός» με όπλο την παράδοση φιλοξενεί τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας (17:30, OTE sport 4 - ΕΑΚ Βόλου)

Πιθανές συνθέσεις
Ολυμπιακός Βόλου:
Γεωργίου, Καρράς, Αρβανιτίδης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Πινδωνής, Ρόκας, Κατσίκης, Πόνσε, Δεινοπαπάς και Γκούρμα.
Αποστολή: Γκίτσκος, Καπετάνος, Ζέρης, Ολίσε, Γιαλούσης, Κεσίδης, Κωστούλας, Ντινόπουλος. Εκτός έμειναν οι Μπρέσκα και ο Γιενγκά.

Αστέρας Μαγούλας: Κασμερίδης, Τριάντος, Σαμαρόπουλος, Έβερετ, Κοτίτσας, Στρατάκης, Ντιέγκο, Ιατρού, Ασλανίδης, Μαρίνου και Αντωνόπουλος
Αποστολή: Μπαλασάκης, Νόνης, Δημητριάδης, Στρατομήτρος, Κανελλόπουλος, Λιόσης, Μήτκας. Εκτός έμειναν οι Κορνελάτος, Χάλαρης και Καπουράνης.

Διαιτητές: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κοντιζάς (Πειραιά). Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23/1.

Ηρακλής - ΠΑΟΚ (20:00, OTE sport 4 - Καυτανζόγλειο)


Πιθανές συνθέσεις
Ηρακλής: Χουάντερσον, Τσιλιανίδης, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Λίμα, Πουρτουλίδης, Κοντοδήμος, Μπάμπα, Γιάρολιμ, Ζαχόρα και Ονουάτσι.
Αποστολή: Κηπουρός, Κολίτσι, Αποστολίδης, Κοντέων, Τάι, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης, Ματσούκας. Εκτός ο Παπαστεριανός και Παληγέωργος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Βούκιτς, Λούκας, Ολίσε και Αθανασιάδης.
Αποστολή: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Κάτσε, Νίνης, Γεωργιάδης και Πόζογλου. Εκτός έμεινε ο Βίτορ.

Διαιτητές:
Κουτσιαύτης (Αρτας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας). Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22/1.


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου