ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Τέλος η σεζόν για Λο, βλέπει γκαρντ ο Ολυμπιακός

Τέλος η σεζόν για Λο, βλέπει γκαρντ ο Ολυμπιακός

11/01/2014
 Ο τραυματισμός του Έισι Λο στο γόνατο αποδείχτηκε σοβαρότερος, θα χειρουργηθεί και η σεζόν λαμβάνει τέλος γι’ αυτόν. Ψάχνουν πάλι παίκτη στον Ολυμπιακό, φήμες για συμφωνία με τον Ντάριους Μόρις.

Τέλος η σεζόν για Λο, βλέπει γκαρντ ο Ολυμπιακός

Πρόωρο τέλος παίρνει η σεζόν για τον Έισι Λο. Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ στο γόνατο αποδείχτηκε σοβαρότερος από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και δεν «διορθώνεται» με μία αρθροσκόπηση που θα τον κρατήσει εκτός μόνο για ενάμιση μήνα. Ο Λο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα αποδεσμευτεί (έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια), ενώ ο Ολυμπιακός ήδη αναζητεί κι άλλο ξένο γκαρντ.

Ήδη φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με τον Ντάριους Μόρις, τον 23χρονο γκαρντ (1,93μ.) που έχει υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Κλίπερς και αν δεν παραμείνει περισσότερο στην ομάδα του LA ίσως έρθει στην Ευρώπη. Ο Μόρις ήταν νούμερο 41 στο ντραφτ του 2011 κι έπαιξε σε Λέικερς και Σίξερς έχοντας 4,1 πόντους, 1,6 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 13,2 λεπτά συμμετοχής και συνολικά 87 εμφανίσεις στο ΝΒΑ, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από το NBDL.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου