ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ειναι παραδειγμα προς μιμησην»

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ειναι παραδειγμα προς μιμησην»

06/01/2014
 
 Να μιμηθούν τον Ολυμπιακό κάλεσε τους αντιπάλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για τα σχόλια που γίνονται για τους ερυθρόλευκους.

Μαρινάκης: «Να μιμηθούν τον Ολυμπιακό»
Να μιμηθούν τον Ολυμπιακό κάλεσε τους αντιπάλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για τα σχόλια που γίνονται για τους ερυθρόλευκους αλλά και πρόσφατα έγιναν από τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών χαρακτήρισε ήδη υπέρβαση την πρόκριση της ομάδας στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκαθάρισε ότι όλοι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου όπως χαρακτήρισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλύτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο δορυφορικό κανάλι του ΑΝΤ1

Για τον κόσμο που βρέθηκε στη γιορτή:

«Οι δύο σημερινές αίθουσες έχουν ξεχειλίσει όχι μόνο από κόσμο, αλλά κυρίως από συναίσθημα! Συναίσθημα το οποίο δείχνει το πόσο πολύ αγάπη υπάρχει για τον σύλλογό μας και αυτό το συναίσθημα οπωσδήποτε μεταφέρεται και σε εμένα και συγκινούμαι ιδιαίτερα».

Για το παράδειγμα του Ολυμπιακού:
«Θέλω να ευχηθώ για ακόμα μία φορά καλή χρονιά με χαρές για τον σύλλογό μας. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και πίστη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Το τι έχει συμβεί στην ομάδα τα τελευταία χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και το που έχει φτάσει η ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει κουράγιο να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά».

Για τις άλλες ομάδες:

«Καλό θα ήταν και οι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ολυμπιακού. Ωστόσο βλέπουμε άλλα παραδείγματα που δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση όπως ο Ολυμπιακός, αλλά παραδείγματα προς αποφυγή. Ποιος είναι τυχοδιώκτης, απατεώνας και λαθρέμπορας νομίζω το ξέρει καλύτερα ο ίδιος. Θα πρέπει όμως και η Πολιτεία να λάβει τα μέτρα της και να πληρώνουν όλοι ότι τους αναλογεί, για να είμαστε fair».

Για όσα είπε πρόσφατα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του κάθε ΠΑΟΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ και του κάθε ΠΑΟΚ αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να νοικοκυρέψει την ομάδα του και να μην ψάχνει δικαιολογίες. Να νοικοκυρέψει την ομάδα του, να γυμνάσει την ομάδα, να αγοράσει παίκτες να είναι ανταγωνιστικός και μετά να βγαίνει να μιλήσει. Γιατί από εκεί και πέρα θα μιλήσει μία θα μιλήσει δύο και μετά ξεφτιλίζεται».

Για τα ματς με την Μάντσεστερ:
«Αυτή την στιγμή είναι υπέρβαση να φτάσεις στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παίζουμε με την Μάντσεστερ Γ. μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλο τον κόσμο. Εμείς από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και αν στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ομάδα τα δώσει όλα μαζί με τον υπέροχο κόσμο και νικήσουμε τότε έχουμε πιστεύω ελπίδες να κάνουμε την υπέρβαση και να ζήσουμε το όνειρο».

Για τις μεταγραφές:
«Έγινε μια μεταγραφή ήδη. Πήραμε έναν πολύ καλό παίκτη και έχουμε ενισχύσει το κέντρο μας και όπως είπε και ο προπονητής μας δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε οι παίκτες που έχουμε να συνεχίσουν να δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο, γιατί όταν έχεις μια δοκιμασμένη επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Από εκεί και πέρα αν βρεθεί κάτι τόσο καλό και ο προπονητής μας, μας υποδείξει κάτι τέτοιο είμαστε ανοιχτοί».

Για το Μουντιάλ:
«Θα ήθελα να είμαι στην Βραζιλία να ζήσω μαζί με τα παιδιά ένα όνειρο. Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Κάτι που θα είναι πολύ καλό για την χώρα μας».

Για τον Μήτρογλου και τον Ρομπέρτο:
«Στον Μήτρογλου κάναμε ένα πολύ καλό συμβόλαιο που θα ζήλευε κάθε παίκτης στην Ευρώπη. Σχετικά με τον Ρομπέρτο, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, θα είναι δύσκολο. Η πρόθεσή μας είναι ο Ρομπέρτο να μείνει για πολλά χρόνια στο λιμάνι».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου