ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Επεισόδια στο Αιγάλεω-AEK (pics+video)

Επεισόδια στο Αιγάλεω-AEK (pics+video)


06/01/2013
 
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Εισβολή και ανταλλαγή αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, διέκοψε το ζέσταμα των ομάδων.

Επεισόδια στο Αιγάλεω-AEK (video)
Ποδαρικό με… βία έγινε στη Γ’ Εθνική.

Περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα η μία πλευρά στην άλλη.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και παρατάχθηκαν ανάμεσα στις δύο μαχόμενες ομάδες οπαδών, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχώρησαν για τα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν.

Μετά από περίπου 15 λεπτά η τάξη αποκαταστάθηκε απομακρύνθηκαν και οι τελευταίοι οπαδοί από τον αγωνιστικό χώρο, αν και η ανταλλαγή αντικειμένων εξ αποστάσεως συνεχίστηκε.

Η αστυνομία προκειμένου να αρχίσει το ματς ζήτησε από τις διοικήσεις των δύο ομάδων να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνει το παραμικρό στη συνέχεια προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα διακοπεί το ματς και θα διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου.



Δείτε video...


Έξι συλλήψεις και 48 προσαγωγές στο Αιγάλεω

Έξι άτομα συνέλαβε η Αστυνομία από τα επεισόδια που έγιναν στο Αιγάλεω στο παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ για την Γ’ Εθνική.

Έξι συλλήψεις και 48 προσαγωγές στο Αιγάλεω
Σε έξι συλλήψεις και 48 προσαγωγές ατόμων προχώρησε η ελληνική αστυνομία το απόγευμα της Κυριακή στο Αιγάλεω στο παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν.

Αυτές όπως επισημαίνονται από τις Αρχές έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα έξι άτομα που συνέλαβε η αστυνομία θα παραμείνουν στο κρατητήριο σήμερα και αύριο το πρωί θα τους απαγγελθούν οι κατηγορίες και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.
Οι Αρχές υποστηρίζουν πως οι δυνάμεις που βρίσκονταν επί τόπου κινήθηκαν με ταχύτητα με αποτέλεσμα να φτάσουν στις συλλήψεις και τις προσαγωγές αυτές.

«Καμία ανοχή σε επεισόδια όπως του Αιγάλεω-ΑΕΚ»

Σε απερίφραστη καταδίκη επεισοδίων όπως αυτά που σημειώθηκαν στο πλαίσιο του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ προχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

«Καμία ανοχή σε επεισόδια όπως του Αιγάλεω-ΑΕΚ»
Επίσημη θέση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ πήρε και ο Γιάννης Ανδριανός.

Με δήλωσή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού καταδικάζει απερίφραστα περιστατικά όπως τα σημερινά και αφού ενημερώνει πως επικοινώνησε γι’ αυτά με τον Πρωθυπουργό, μετέφερε την επιθυμία ν’ αντιμετωπίζονται χωρίς ανοχή απ’ το κράτος.

Αναλυτικά η δήλωση Ανδριανού


«Τα σημερινά απαράδεκτα επεισόδια στον αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Αιγάλεω και της ΑΕΚ πρέπει να βρουν την ξεκάθαρη και απερίφραστη καταδίκη ολόκληρου του αθλητικού κόσμου της πατρίδας μας.

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για το συμβάν. Η βούληση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, είναι δεδομένη: Τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή.

Η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους. Όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι επιδιώκουν το αντίθετο, οι ελληνικές οικογένειες, με την συντονισμένη δράση της Πολιτείας και κάθε εμπλεκόμενου φορέα, θα επιστρέψουν στις κερκίδες»
.

Ανδριανός:«Ενήμερος ο Σαμαράς για τα επεισόδια του Αιγάλεω»

«Ενήμερος ο Σαμαράς για τα επεισόδια του Αιγάλεω»
Τα επεισόδια στο κυριακάτικο (5/1) ματς ανάμεσα στο Αιγάλεω και στην ΑΕΚ (2-1) έφθασαν μέχρι του Μαξίμου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός να ενημερώνει τον Πρωθυπουργό και να προχωρά σε επίσημη δήλωση. Σ'αυτή, λοιπόν, ο Ανδριανός υποστήριξε ότι ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για όλα όσα έγιναν στα δυτικά προάστια και τόνισε τη βούληση της Κυβέρνησης είναι να πατάξει κάθε φαινόμενο βίας στα γήπεδα.

«Κύριε Μελισσανίδη λυπούμαστε»

Το Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια επιρρίπτοντας ευθύνες στους οπαδούς της ΑΕΚ και τον διαιτητή του αγώνα.
«Κύριε Μελισσανίδη λυπούμαστε»

Η ανακοίνωση: 

«Τα όσα συνέβησαν σήμερα (5/1) στο Αιγάλεω είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλλαν στο γήπεδο, χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και έφτασαν μέχρι το πέταλο όπου έκαναν επίθεση στους φιλάθλους του Αιγάλεω. Αν δεν είχαμε την παρέμβαση των ΜΑΤ, ίσως να μιλούσαμε για χειρότερα πράγματα. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ και ο διαιτητής του αγώνα. Έδωσε ένα πέναλτι... φάντασμα από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της ΑΕΚ, ενώ το δεύτερο προήλθε από οφσάιντ και επιθετικό φάουλ. Εάν ο κ. Μελισσανίδης θεωρεί ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τότε πραγματικά λυπούμαστε γι αυτό. Επειδή και το Αιγάλεω είναι μια ιστορική ομάδα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε σφαγές και επιδρομές. Το Δ.Σ. του ΑΟ Αιγάλεω».

To φύλλο αγώνα για τα επεισόδια στο Αιγάλεω-ΑΕΚ

Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" που στιγμάτισαν το ματς του Αιγάλεω με την ΑΕΚ αναμένεται να στοιχίσουν και στις δύο ομάδες. Διαβάστε λεπτομέρειες από όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.
Διαβάστε όσα έγραψε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Παναγιώτης Γαβρίλης:
"Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά επειδή σχεδόν 20 λεπτά πριν την έναρξη, περίπου 30 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα.

Διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο όπου έκαναν προθέρμανση οι ομάδες και κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, φτάνοντας ως το πέταλο που βρίσκεται στο άλλο τέρμα και αντάλλαξαν μεταξύ τους διάφορα αντικείμενα".
"Με την είσοδο της αστυνομίας, αλλά και με τη βοήθεια των παραγόντων των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι. Στη συνέχεια, στο χώρο των αποδυτηρίων μου δόθηκε η διαβεβαίωση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".
"Στο 52ο λεπτό χτυπήθηκε ο β” βοηθός μου στο κεφάλι με αντικείμενο, το οποίο εκτοξεύθηκε από την εξέδρα των φιλοξενούμενων πίσω από το τέρμα του και για το λόγο αυτό διέκοψα το ματς για περίπου δύο λεπτά".
"Στο 89ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα εισήλθαν και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Εισήλθαμε στα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά. Μετά τη βεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομίας επανήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.
Μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεχθήκαμε επίθεση με πλαστικά καθίσματα και μπουκάλια από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Πριν την είσοδό μας στα αποδυτήρια δεχθήκαμε χτυπήματα από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι είχαν εισέλθει στη φυσούνα. Εγώ χτυπήθηκα στην αριστερή μου ωμοπλάτη. Ο α” βοηθός μου δέχθηκε τρικλοποδιές και κλωτσιές και ο β” βοηθός μου δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, στο αριστερό χέρι και στο αριστερό πόδι".
Σημειώνεται πως με βάση τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, το πιθανότερο είναι πως οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου