ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-2 (video)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-2 (video)

29/09/2013

Με τον κεφάτο Σαβιόλα να τα κάνει όλα (ασίστ και γκολ), ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Ο Βάις το άλλο γκολ, επτά κίτρινες έδωσε ο Βοσκάκης σε παίκτες του "ιστορικού". Ποιος ήταν ο MVP και ποια η απογοήτευση του ματς.
Μετά τους δύο "πεταμένους" βαθμούς στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, δίχως μάλιστα να συναντήσει πολλά εμπόδια κόντρα στον ακίνδυνο Πανιώνιο.
Οι Πειραιώτες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν το πάνω χέρι, η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ τους, όμως δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Τελικά, ο Πανιώνιος άντεξε 60 λεπτά, αφού εκεί ο Βάις άνοιξε το σκορ και έπειτα όλα ήταν πιο δύσκολα για τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Σαβιόλα, αφού πρώτα πάσαρε στον Σλοβάκο, στη συνέχεια σκόραρε και "κλείδωσε" τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.
Το ματς είχε καλό ρυθμό, έλειψαν όμως οι φάσεις και το θέαμα κι αυτό οφείλεται στους γηπεδούχους αλλά και στον διαιτητή που "κιτρινίζε" σε κάθε ευκαιρία, όποιον ποδοσφαιριστή έκανε να διαμαρτυρηθεί. Είναι ενδεικτικό, πως ο Βοσκάκης έδωσε επτά κίτρινες κάρτες όλες σε παίκτες του Πανιωνίου, κάτι προκάλεσε τον εκνευρισμό τους.
Όπως και να 'χει, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους παίκτες του Παντελή, που δεν απείλησαν καθόλου τους Πειραιώτες, ήταν εντελώς ακίνδυνοι και έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του Πανιώνιου, ενώ ο Ολυμπιακός παραμένει για 25 εκτός έδρας ματς αήττητος, έχοντας 1061 λεπτά να δεχτεί γκολ.
M' αυτό το αποτέλεσμα οι Πειραιώτες παραμένουν στην κορυφή έχοντας 4 βαθμούς και ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται την Κυριακή στην έδρα του ΟΦΗ, ενώ ο Πανιώνιος μετρά έξι βαθμούς σε ισάριθμα ματς. Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό θα είναι η Άντερλεχτ την Τετάρτη και η Βέροια για το πρωτάθλημα την Κυριακή, ενώ οι "κυανέρυθροι" φιλοξενούν τον Άρη το άλλο Σάββατο (5/10).

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Σταυρουλάκης, Δημητριάδης
4ος: Λαμπρόπουλος
Παρατηρητής: Καραντζάς
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Αραβίδης, Μενδρινός (62' Λάσνικ), Ντούνης, Γιάννου (69' Καμπάνταης).
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (73' Εντινγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (57' Στσέποβιτς), Σαβιόλα (78' Τσόρι Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.
Γκολ: 61' Βάις, 75' Σαβιόλα
Κίτρινες: 18' Καλτσάς, 19' Γιάννου, 19' Αραβίδης, 42' Κούρος, 51' Παναγιωτούδης, 71' Ντούνης, 90+3' Λάσνικ

Ο αγώνας

Δίχως να υπολογίζει στους Κολοβό, Παντίδο και Μητρόπουλο, ο Παντελής παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Γιάννου μοναδικό προωθημένο. Από την άλλη, ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Ολαϊτάν στη βασική ενδεκάδα, τους Κάμπελ-Βάις στα πλάγια, τον Σαλίνο να επιστρέφει, τον Μήτρογλου να μένει εκτός 18άδας και σύστημα 4-4-2.
 Παραδοσιακά, τα ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό έχουν καλό θέαμα, φάσεις, ρυθμό και γκολ. Έτσι και σήμερα, το παιχνίδι ήταν καλό, με ωραίο ρυθμό και τους Πειραιώτες να παίρνουν τον έλεγχο από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Οι παίκτες του Μίτσελ, είχαν κατοχή της μπάλας μέχρι και 70%, την κυκλοφορούσαν σωστά, όμως είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν απείλησαν, όμως σίγουρα τους έλειπε η ουσία...
Στο 15' ο Σιόβας σούταρε έπειτα από κόρνερ, στο 21' ο Κάμπελ έκανε ωραίο κοντρόλ και αμέσως γυριστό σουτ, όμως αμφότεροι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολαϊτάν έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Σαβιόλα, σούταρε από πλάγια δεξιά θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πανιωνίου. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου, αν και ο Σαβιόλα παραλίγο να σκοράρει στις καθυστερήσεις, όμως το σουτ του κατέληξε λίγο άουτ.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, τα αίματα άναψαν αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός πως πέντε παίκτες τους είχαν δει κίτρινη κάρτα σε μόλις 50 λεπτά αγώνα, αλλά και για υποδείξεις οφσάιντ, που κακώς καταλογίστηκαν από τον επόπτη και τον διαιτητή. Παρόλα αυτά, οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν, παρά μόνο να ροκανίσουν το χρόνο.
Βλέποντας πως το πρόβλημα της ομάδας του δεν είναι στο ανασταλτικό αλλά στο επιθετικό κομμάτι, ο Μίτσελ αποφάσισε να κάνει την πρώτη του κίνηση. Έβαλε τον Στσέποβιτς στη θέση του Κάμπελ και ο Ολαϊτάν γύρισε πίσω για να καλύψει το κενό του Κοσταρικανού. Ο Σέρβος επιθετικός μπορεί να πέτυχε κάποιο γκολ, όμως με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, η εικόνα των Πειραιωτών βελτιώθηκε.
 Το γκολ μάλιστα δεν άργησε να έρθει, αφού στο 61' ο Σαβιόλα έβγαλε ωραία πάσα για τον Βάις και εκείνος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πανιώνιος όχι μόνο δεν απείλησε για να ισοφαρίσει, αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Στσέποβιτς έδωσε ωραία στον Ολαϊτάν, εκείνος από τα δεξιά εντός περιοχής πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σαβιόλα και ο Αργεντινός από κοντινή θέση έγραψε το 0-2 στο 75'.
Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές και τις δύο ομάδες να έχουν συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενώ οι "κυανέρυθροι" απλά κυκλοφορούσαν τη μπάλα μέχρι να τελειώσει το ματς. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, όμως ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σωτήρια και το σουτ του Μανιάτη (90+3') και αυτό του Βάις (90+4').

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Σαβιόλα έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Έβγαλε ασίστ πάρε-βάλε στο 1-0 του Βάις, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του κλειδώνοντας τη νίκη. Συνολικά η εικόνα του Αργεντινού ήταν πολύ καλή.

Η απογοήτευση

Προφανώς και ο Βοσκάκης δεν αλλοίωσε κανένα αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είχε καλή διαιτησία. Κάθε άλλο... Ο Ρεθυμνιώτης ρέφερι, έχασε τον έλεγχο κάποιες φορές, ήταν υπερβολικά αυστηρός ειδικά με τους γηπεδούχους και "κιτρίνισε" έξι παίκτες του Πανιωνίου, τους περισσότερους για διαμαρτυρία (και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη). Αν είναι ικανός ή αν ήταν σε κακή βραδιά δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά οι υπεύθυνοι...
Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο και λίγες καλές φάσεις, μη μπορώντας να βρουν διαδρόμους για την εστία των γηπεδούχων. Η είσοδος του Στσέποβιτς στο ματς ελευθέρωσε τον -κορυφαίο του αγώνα- Σαβιόλα (ασίστ και γκολ), ενώ πολύ καλός συνολικά ήταν και ο Βάις.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού 
Ρομπέρτο: Όπως και στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος, έτσι και στη Νέα Σμύρνη, ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επέμβει. Σε 2-3 περιπτώσεις βγήκε έγκαιρα από την εστία και έσβησε την οποιαδήποτε υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους. Την Τετάρτη στο Βέλγιο θα έχει περισσότερη δουλειά και είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και τη δική του συνδρομή ώστε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Κόσταντ Βάντεν Στοκ". Βαθμός: 3.  

Σαλίνο: Επηρεασμένος από την αποχή του το τελευταίο διάστημα, ο Βραζιλιάνος δίχως να υστερήσει δεν πρόσφερε κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Έχει καλά στοιχεία επιθετικά, ωστόσο έπαιξε μετά από αρκετό καιρό και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.
Στην επανάληψη σταδιακά έχασε ανάσες και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα αμυντικά (δύο φορές δεν μπόρεσε να καλύψει σωστά την μπάλα - άσχετα αν υπήρξαν λάθος εκτιμήσεις των ρέφερι), οπότε και ορθώς αντικαταστάθηκε από τον Εντιγκά στο 73'. Καλός παίκτης είναι ο Σαλίνο όμως θα χρειαστεί 1-2 ματς ώστε να βρει και πάλι τα πατήματα του στο γήπεδο. Βαθμός: 2.

Μανωλάς: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στο ματς ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων που εσχάτως έχει μπει για τα καλά στο "μάτι" βρετανικών συλλόγων. Η ταχύτητα του είναι μεγάλο προσόν για τον ίδιο και τον βοηθάει να καλύπτει γρήγορα τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Καλός και με την μπάλα στον αέρα. Εφόσον βελτιώσει κάποια αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις του, θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της απόδοσης του. Βαθμός: 3.

Σιόβας: Παίζει με ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς απολαμβάνει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Μίτσελ. Αποτελεσματικός στον αέρα, πολύ καλός τεχνίτης για παίκτη με αμυντικές αρετές, ο Σιόβας βοήθησε και στην σωστή προώθηση του παιχνιδιού στην επίθεση. Στόπερ κλάσης ίσως να μην γίνει ποτέ, αλλά όταν θα έχει και την εμπειρία να "κρύβει" το χάντικαπ της ταχύτητας, ο Ολυμπιακός θα μπορεί να αισθάνεται πως έχει μια καλή λύση για το κέντρο της άμυνας του. Στο 15' ο Παναγιωτούδης με σωτήρια κόντρα του στέρησε ένα γκολ. Βαθμός: 3.

Χολέμπας: Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, επιθετικά είχε τα γνωστά του ανεβάσματα με τις επιλογές του να μην είναι πάντοτε επιτυχημένες. Ωστόσο έδωσε σε αρκετές περιπτώσεις την δυνατότητα στον Βάις να συγκλίνει και να απειλήσει. Από την στιγμή που έμεινε στον Πειραιά θα πρέπει να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, καθώς είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί την βοήθεια του καλού Χολέμπας μέσα στη σεζόν. Βαθμός: 2,5.

Μανιάτης: Με την επιστροφή του Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε ξανά θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Σάμαρη. Πρόσφερε στην ανασταλτική λειτουργία, κάλυψε τα ανεβάσματα του Βραζιλιάνου μπακ αλλά και πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο. Έκανε την μισή δουλειά καθώς δημιουργικά δεν μπόρεσε να προσφέρει, αφού η προώθηση της μπάλας στην επίθεση δεν είναι το φόρτε του. Μετά την αλλαγή του Σαλίνο με τον Εντιγκά γύρισε σε θέση δεξιού αμυντικού δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Στις καθυστερήσεις ο Γιαννακόπουλος του στέρησε την χαρά του σκόρερ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε αστοχήσει με το κεφάλι από καλή θέση. Βαθμός: 2.

Σάμαρης: Καλό ματς έκανε ο 24χρονος μέσος του Ολυμπιακού. Μπήκε δυνατά στις φάσεις, κέρδισε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, κράτησε σωστά την θέση του και είχε ως επί το πλείστον σωστές μεταβιβάσεις. Έψαξε περισσότερο τα άκρα και δεν πρόσφερε κάθετο παιχνίδι, σημείο που χρήζει βελτίωσης όσο περνάει ο καιρός. Βαθμός: 3.

Κάμπελ: Μοιάζει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Κοσταρικανός διεθνής κυνηγός. Δεν του έλειψε η διάθεση, όμως οι ενέργειες του στερήθηκαν ουσίας. Πρόσφερε ουσιαστικά μόνο στο κομμάτι της πίεσης. Ο Κάμπελ δείχνει να δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Στο 21' είχε μια πολύ ωραία προσπάθεια, όταν στόπαρε με το στήθος από πάσα του Σαβιόλα αλλά το μονοκόμματο σουτ που έπιασε έφυγε λίγο άουτ. Άφησε την θέση του στον Στσέποβιτς στο 57'. Βαθμός: 2.

Βάις: Είναι πολλές οι φορές που μοιάζει να είναι μια ταχύτητα πάνω από συμπαίκτες και αντιπάλους. Μπορεί να παρασύρεται σε ατομικές προσπάθειες, αλλά βρίσκει δικαιολογία στο γεγονός πως δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον ρυθμό του οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας του. Ολοκλήρωσε με άψογο πλασέ την ασίστ του Σαβιόλα ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Πανιωνίου για το 0-1 του Ολυμπιακού. Αν έβρισκε συμπαραστάτες σε περισσότερα σημεία του παιχνιδιού θα φαινόταν ακόμη πιο πολύ η προσπάθεια του στο ματς. Βαθμός: 3,5.

Ολαϊτάν: Είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία από πλευράς Ολυμπιακού στο 35' του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο στην έξοχη πάσα του Σαβιόλα έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι από πολύ πλάγια θέση και αφού πρώτα απέφυγε τον γκολκίπερ Γιαννακόπουλο. Είχε διάθεση και συνεχή κίνηση, ωστόσο του έλειπε η χημεία με τον Σαβιόλα και η σωστή τροφοδότηση από τους μέσους της ομάδας του. Μετά την έξοδο του Κάμπελ από το ματς πήγε στο δεξί άκρο της επίθεσης και αποδείχθηκε πολύ πιο ουσιαστικός. Από ωραία πάσα του Στσέποβιτς κινήθηκε σωστά μέσα στην περιοχή και σέρβιρε ένα έτοιμο γκολ στον Σαβιόλα, που φυσικά σκόραρε για το 2-0 "σφραγίζοντας" τη νίκη των ερυθρολεύκων. Πάλεψε σε όλο το παιχνίδι ο Νιγηριανός. Βαθμός: 3.

Σαβιόλα: Ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να βρεθεί με τον Ολαϊτάν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η αδυναμία του Ολυμπιακού να περάσει κάθετα την μπάλα στον άξονα της μεσαίας γραμμής τον ανάγκασε ουκ λίγες φορές να γυρίσει μέχρι την κουλούρα (!) για να πάρει την μπάλα και να την μεταφέρει μπροστά... Παρ' όλα αυτά είχε την ασίστ στο δοκάρι του Ολαϊτάν στο 35', ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιαννακόπουλος με υπερένταση έβγαλε το πονηρό "τσίμπημα" του Χαβιέρ σε κόρνερ. Η είσοδος του Στσέποβιτς στο 57' τον ελευθέρωσε, επιτρέποντας του να παίξει τον αγαπημένο του ρόλο, αυτόν του περιφερειακού επιθετικού. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα καθώς με μια ασίστ στο 61' και ένα γκολ στο 75', ο "κούνελος" ουσιαστικά "καθάρισε" για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Βαθμός: 4.

Στσέποβιτς: Γκολ δεν έβαλε, ασίστ δεν πέρασε, ωστόσο είχε σημαντικό ρόλο στην επικράτηση του Ολυμπιακού. Λειτούργησε σαν "κολόνα" στην επίθεση μαζεύοντας πάνω του τους δύο στόπερ, επιτρέποντας έτσι στον Σαβιόλα να κινηθεί με άνεση στην πλάτη του. Ο Σέρβος φορ είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού καθώς ήταν αυτός που έκανε την ωραία μεταβίβαση στον Ολαϊτάν πριν ο Νιγηριανός γυρίσει στον Σαβιόλα για το 0-2. Καλός ο Στσέποβιτς στο μισάωρο που αγωνίστηκε. Βαθμός: 3.

Εντιγκά: Αντικατέστησε τον Σαλίνο στο 73', προσφέροντας ένα φρέσκο ζευγάρι πόδια στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα, κρατώντας τα "μπόσικα" δίπλα στον Σάμαρη. Ο Κογκολέζος είναι μια μεταγραφή που "πρέπει" να βγει, αφού είναι δύσκολο να κυλήσει η σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη μόνο με τους Μασάντο, Μανιάτη και Σάμαρη. Βαθμός: 2,5.

Ντομίνγκες: Μπήκε στο ματς σε ένα σημείο που όλα είχαν κριθεί (78' αντί του Σαβιόλα), οπότε και να ήθελε δύσκολα θα μπορούσε να δείξει κάτι ιδιαίτερο, την ώρα που ο ρυθμός του αγώνα έφθινε κατακόρυφα σε κάθε λεπτό που περνούσε.

Η αφιξη της αποστολης-λιγο πριν την εναρξη της αναμετρησης



Τα γκολ και τα highlights 


Oι δηλωσεις και η συνεντευξη Τυπου μετα την αναμετρηση 

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο.
 
-Πριν από ένα ματς με την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σχετικά εύκολη νίκη. Είστε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας σας και τι περιμένετε ενόψει της αναμέτρησης του Βελγίου;
«Είμαι ικανοποιημένος σε σχέση με την απόδοση και την εικόνα του παιχνιδιού. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και ήμασταν έτσι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δουλέψαμε για τη νίκη και πιστέψαμε σε αυτήν. Δεν συμφωνώ ότι ήταν μία εύκολη νίκη, γιατί έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να την πετύχουμε. Χρειάστηκε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε αρκετά και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι σε έναν Πανιώνιο που ήταν πολύ καλά οργανωμένος και στις αντεπιθέσεις μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα».
-Η απουσία του Μήτρογλου ήταν λόγω τακτικής ή για να ξεκουραστεί ενόψει Άντερλεχτ;
«Όχι. Ο Μήτρογλου είχε κάποιο πρόβλημα που του εμφανίστηκε στο ματς με τον Φωκικό και για αυτό τον αφήσαμε έξω. Προτιμώ να διαλέξω από αυτούς που έχω διαθέσιμους παρά να χάσω κάποιον. Αυτό επίσης μας έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε ευκαιρία σε άλλους παίκτες όπως ο Ολαϊτάν ή ο Σέποβιτς. Είναι παιδιά που ήθελαν να πάρουν τον χρόνο τους».
-Σήμερα είδαμε έναν Ολυμπιακό με μία άλλη μεσοεπιθετική τετράδα με Βάις, Κάμπελ και Ολαϊτάν. Είστε ευχαριστημένος από την ταυτόχρονη παρουσία τους;
«Η απάντηση μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη. Μας αρέσει να υπάρχει συναγωνισμός. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να νιώθουν χρήσιμοι, αλλά και να είναι. Να ξέρουν όλοι ότι αυτός που θα «κοιμηθεί», θα χάσει την θέση του και θα την δώσει σε κάποιον άλλον που είναι πιο έτοιμος».

Η συνεντευξη Τυπου



Τα σχόλια των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο.
Χαβιέρ Σαβιόλα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που το πάλεψε. Είμαστε πρώτοι και έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα. Είναι ένα πιο πολύπλοκο παιχνίδι αυτό στην Ευρώπη. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε βλάψει και δεν συγχωρείται κανένα λάθος. Πρέπει να πάμε πολύ δυναμικά και πρέπει να πάρουμε κάποιο βαθμό και ελπίζω να τα πάμε καλά. Μακάρι να αποδώσουμε έτσι γιατί θα πάμε καλά και ελπίζω να επαναλάβουμε αυτή την απόδοση. Είναι μια απαιτητική διοργάνωση και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς οπότε θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι».
Μάικλ Ολαϊτάν:

«Σήμερα αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να δουλέψουμε ομαδικά και αυτό κάναμε και πήραμε τη νίκη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας, να πάρουμε τη νίκη και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς. Δεν νιώθω νέος, νιώθω σαν το σπίτι μου».

«Διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό»

Στην διαφορά ποιότητας της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Νίκος Παντέλης. Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και έδωσε σύνθημα νίκης με τον Άρη.

«Διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό»
Μπορεί να ήρθε η ήττα για τον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του. Άλλωστε, όπως τόνισε, η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έδωσε το σύνθημα για ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Άρη, το οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε από την αρχή ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο τέρμα, είχαμε πάει καλά σε τακτική, ακόμα και στο πρώτο μέρος που είχε υπεροχή ο Ολυμπιακός. Υστερήσαμε στην κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να έχουμε κατοχή απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, μετά δείξαμε αδυναμία να αλλάξουμε το ματς, δεν καταφέραμε να το ισορροπήσουμε, λόγω και της διαφοράς ποιότητας. Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός, κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου και η προσοχή μας στρέφεται στο ματς με τον Άρη. Το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Η βαθμολογική συγκομιδή μας μπορεί να μην φαίνεται τόσο καλή, αλλά έχουμε παίξει ήδη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Νομίζω πως έχουμε περιθώρια να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να πάρουμε γρήγορα κι άλλους βαθμούς.


ALEX WEB RADIO/TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου